100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

Pantofi Keds – pantofi universali care se potrivesc cu orice ținută

Brandul Keds a fost fondat în 1916 și într-un deceniu de existență a devenit cunoscut și plăcut de americani (și nu numai). Designul simplu, a cărui frumusețe constă tocmai în minimalism, este iubit de femeile din întreaga lume. Adidașii Keds, în special modelul Chempion, au fost purtați de creatoarele de stil și vedete de la Hollywood, precum Marilyn Monroe. Oricum, nu a fost singura figură iconică care a ales pantofi Keds pentru femei. Printre alte nume grozave s-au numărat Audrey Hepburn, Jackie Kennedy și Katharine Hepburn. Dar acesta nu este sfârșitul! Îți amintești cu siguranță filmul Dirty Dancing (1987)? Interpretat de Jennifer Gray. „Baby” poartă teniși Keds albi în multe scene. Le vei vedea, printre altele într-un moment de neuitat când Johnny Castle (Patrick Swayze) își învață iubita să danseze, iar pe fundal se aude melodia Hungry Eyes. Interesant, pantofii Keds asociați cu lumea femeilor au apărut și în picioarele bărbaților, inclusiv Paul Newman, Humphrey Bogart și Leonardo DiCaprio.

Teniși și adidași Keds – pantofi sport cu design clasic

Keds demonstrează că adidașii sport sau tenișii nu trebuie tratați doar ca pantofii sport. Îi poți purta cu rochii, iar modelele mai formale de pantofi Keds, cu pantaloni, iar vara cu blugi si pantaloni scurți. Sau, de ce nu, este la modă să alegi teniși Keds nuntă pentru cea mai importantă zi. Unul dintre cele mai mari puncte forte este versatilitatea lor. Deși marca nu este considerată foarte cunoscută îți poți cumpăra pantofi Keds în magazinul online epantofi.ro. Dacă îți pasă de confort într-un stil frumos, ai încredere în marca Keds. Este cu siguranță o idee bună să ieși în evidență din mulțime! Faptul că brandul atrage un public feminin este evidențiat, de exemplu, de site-ul său, unde domnesc culorile și strălucirea, dar pantofii în sine fac cea mai mare impresie! Designerii Keds sunt specializați în toate tipurile de adidași și teniși Keds.

Pantofi Keds pentru femei – pantofi de zi cu zi pentru ea

„Ladies first” - acesta este sloganul brandului american de încălțăminte Keds. Într-adevăr, brandul oferă în primul rând pantofi femei Keds. Deși oferta producătorului include și modele pentru copii și bărbați, cele dominante sunt cele concepute având în vedere nevoile și preferințele femeilor. Adidașii Keds sunt de departe cea mai populară croială. Ușori, cu talpă flexibilă din cauciuc, pentru utilizare universală - se vor dovedi atât în stilizări sportive și casual, cât și în combinații sportive la modă, de exemplu cu rochii. Dacă ești o fană a modelelor clasice, apelează la modelele Chempion sau Triumph. Acești adidași Keds atemporali vin într-o varietate de culori, dintre care cea mai versatilă este albul. Adidașii și tenișii Keds se potrivesc perfect pentru stilizările de primăvară și vară, îmbinând cu pricepere un stil sport cu o notă de eleganță. În zilele mai calde, alege șlapi la modă sau espadrile.

Keds – Întrebări frecvente

Keds – ce este acest brand?

Brandul Keds și-a sărbătorit centenarul în 2016 și, deși se spun puține despre istoria și filozofia lor, motto-ul și produsele brandului vorbesc de la sine. Încălțămintea pe care o proiectează este dedicată în principal femeilor, dovadă fiind motto-ul ”Ladies first” și oferta de pantofi pentru femei Keds este cea mai bogată în ceea ce privește varietatea de produse.

Pantofi Keds – cum se curăță?

Pentru a curăța corect pantofii Keds, poți folosi produse la îndemână, precum o pastă de bicarbonat de sodiu sau apă și detergent. Pentru început, trebuie îndepărtate șireturile, ce pot fi spălate la mașina de spălat, iar cu ajutorul unei perii se îndepărtează murdăria de pe pantof cu pasta de bicarbonat amestecat cu două linguri de oțet, apoi se clătesc cu apă rece și se lasă la uscat.