100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

53 produse

Șlapi Kubota – descoperă fenomenul produs de acești pantofi de vară

Șlapii Kubota - percepuți până nu demult ca un simbol al kitsch-ului și al prostului gust, astăzi câștigă titlul unei descoperiri de modă. Care este fenomenul acestui tip de încălțăminte, care revine în topul preferințelor tuturot după mai bine de două decenii? Fă cunoștință pe Epantofi.ro cu șlapii care au cucerit industria modei! Anul 2018 i-a adus brand-ului Kubota noi speranțe. Patru prieteni au fost în spatele reactivării mărcii, care și-au concentrat eforturile pe proiecte aducând o gură de prospețime și amestecând elemente retro cu spiritul timpurilor moderne. Așa au fost creați șlapii Kubota din linia premium - pantofi cu design schimbat, din materiale naturale. În prezent, Kubota se confruntă cu un adevărat boom și se poate număra printre brand-urile renumite pentru acest tip de încălțăminte.

Șlapi pentru bărbați Kubota – modele negre și bleumarin ale acestui brand premium

Băieții eleganți pot alege și ei popularii șlapi Kubota pentru bărbați. Crearea unei ținute la modă în fiecare zi cu această încălțăminte este o briză! Tot ce trebuie să faci este să pariați pe clasicii genului, adică papuci de piele de căprioară într-o culoare maro caldă și să îi asociezi cu chino și un tricou ușor . Te pregătești pentru o petrecere într-un grup mai mare și vrei să adaugi o notă elegantă stilului tău? Află că se potrivesc atât cu blugi, cât și pantaloni de in pentru vară. La un astfel de set, adaugă o cămașă la modă cu mâneci suflecate - poți opta pentru un model interesant, de exemplu, paisley sau flori mici. Ți-e teamă să nu-ți găsești mărimea printre șlapii pentru bărbați Kubota? Colecțiile mărcii se caracterizează printr-o dimensiune largă - poți cumpăra cu ușurință de pe Epantofi.ro șlapi Kubota în mărimea 44 sau 46.

Șlapi pentru piscină Kubota – îmbunătățește-ți stilul cu pantofi și accesorii grozave și atemporale

Fanii sporturilor nautice vor aprecia cu siguranță avantajele șlapilor pentru piscină Kubota . Ce îi deosebește? Talpa și partea superioară impermeabile, antiderapante, conturate cu partea superioară din cauciuc care garantează confortul și siguranța. Un avantaj suplimentar îl reprezintă culorile bogate care amintesc de o insulă paradisiacă sau de fauna și flora subacvatică din locuri exotice. Cu toate acestea, șlapii Kubota nu sunt numai pentru apă . În acești șlapi Kubota pentru femei sau bărbați poți merge cu succes la o plimbare sau la o excursie cu prietenii, la o petrecere de seară și la o întâlnire cu cineva drag. Dacă nu ai chef să mergi nicăieri? Poartă-i prin casă și bucură-te de confortul care merge mână în mână cu un stil minunat.

Kubota – întrebări frecvente

Șlapii Kubota – despre ce este vorba?

Modelele clasice și emblematice de șlapi Kubota sunt caracterizați de închidere cu velcro, talpă din spumă cu o dungă albă distinctă și culori fascinante.

Cum arată șlapii Kubota?

Șlapii Kubota contemporani tentează cu modele la modă, materiale solide și o formă îngrijită, care arată minunat la picior.

Șlapi Kubota – de unde îi cumperi?

Marea întoarcere a șlapilor Kubota iconici și popularitatea crescândă a mărcii te-au făcut să preferi cumpărăturile online? Apoi, amintește-ți că vei găsi șlapii Kubota originali pe Epantofi.ro,