100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

155 produse

Pantofii cu cocoș: Fenomenul Le Coq Sportif

Le Coq Sportif a devenit un adevărat fenomen în lumea încălțămintei sport, însă brandul are o istorie îndelungată. În 1882, Emile Camuset, un împătimit al sportului a început să confecționeze într-un mic orășel din Franța încălțăminte și echipament sportiv pe care apoi le vindea, fără să își imagineze că 130 de ani mai târziu Le Coq Sportif cu logo cocoș va deveni un adevărat fenomen și un brand recunoscut în întreaga lume și apreciat de toți cei care iubesc stilul sport. Primele articole de îmbrăcăminte cu sigla reprezentând cocoșul au apărut în 1948, iar astăzi tot ce are imprimat acest logo faimos este la mare căutare. Farmecul articolelor ce poartă amprenta cunoscutului brand Le Coq Sportif sunt soluţiile perfecte pentru persoanele dinamice care iubesc să trăiască la intensitate maximă orice moment, pentru oamenii cu atitudine şi pentru cei ce iubesc hainele de calitate.

Încălțăminte pentru bărbați Le Coq Sportif: moștenire sportivă într-o formă modernă

Încălțămintea Le Coq Sportif este pentru bărbații cu atitudine, care apreciază stilul sportiv, calitatea și confortul, dar care în același timp, vor de la o pereche de pantofi să îmbine liniile clasice ale ceea ce a însemnat încă de la început încălțămintea sport, cu un design modern, pe alocuri minimalist și fin. Încălțămintea pentru bărbați Le Coq Sportif este realizată din materiale de cea mai bună calitate, brandul propunând modele de pantofi iconice

Încălțăminte Le Coq Sportif pentru femei: stilul etern în multe culori

Explozie de culori și linii moderne, delicate care păstrează încă principalele caracteristici ale pantofilor clasici de altădată. Oricine își va putea pune în valoare delicatețea și feminitatea atunci când poartă pantofii Le Coq Sportif. Brandul propune modele elegante în linii clasice, care capătă viață prin accente inedite de culoare. Încălțămintea pentru femei Le Coq Sportif este făcută să impresioneze, să atragă atenția și să adauge personalitate fiecărui outfit la care este asortată.

Întrebări frecvente despre pantofii Le Coq Sportif

De unde cumpăr pantofi Le Coq Sportif?

Poți achiziționa pantofi de toate modelele din colecția Le Coq Sportif online, de pe epantofi.ro. Ai la dispoziție o gamă variată de modele și poți folosi inclusiv filtrele de selecție de pe site, pentru a găsi exact modelul dorit. Te bucuri de o experiență de cumpărături plăcută, iar pantofii ajung la ține în cel mai scurt timp și în deplină siguranță.

Pantofi Le Coq Sportif – ce fel de companie este aceasta?

Le Coq Sportif este un brand de încălțăminte sport, care are o istorie interesantă. Primii pantofi au fost confecționați în 1882 și atunci aveau tot aceleași linii sport pe care le regăsim și la modelele de astăzi. Le Coq Sportif este o companie franceză cunoscută astăzi în întreaga lume. Toate modelele sunt realizate cu o atenție deosebită la fiecare detaliu.

Pantofii de damă Le Coq Sportif se pot purta cu fustă?

În colecțiile de pantofi de damă Le Coq Sportif doamnele și domnișoarele care sunt adepte ale stilului sport elegant vor găsi întotdeauna pantofii care pot fi asortați la rochii chic, lejere. Poți asorta o pereche de pantofi Le Coq Sportif la o rochie scurtă, din material fluid. O altă varianta ar fi să porți pantofii sport la rochii de denim sau la cele din jerseu care se aseamănă cu echipamentele jucătoarelor de tenis, de exemplu.