100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

Produse rămase: 170

Mitchell & Ness - o pălărie cu echipa ta preferată din NBA

Mitchell și Ness este un brand de şepci şi pălării extrem de căutate de fanii de baschet şi de cei care apreciază istoria sportului, a culturii şi îmbrăcăminţii pop. Dacă îţi plac culorile echipelor preferate din NBA, Epantofi este un magazin Mitchell & Ness autentic unde poţi găsi la preţuri atractive moderne variate de pălării Mitchell & Ness. Povestea acestui brand american a început în 1904 în Philadelphia, având ca protagonişti fraţii Frank Mitchell și Charles Ness. Dacă până în 1985 brandul a avut o evoluţie previzibilă, din acel moment s-a propulsat într-o nouă direcţie. Momentul a fost marcat de comandă pe care au primit-o pentru a repara tricourile echipelor de baseball Pittsburgh Pirates și St. Louis Browns - atunci au început să producă îmbrăcăminte sport autentică, iconică, istorică şi vintage. Ulterior, au dobândit dreptul exclusivist de a face numerele de tricou pentru echipele MLB şi au avut, iar în 2007 au început să producă şi şepci pentru ligile sportive majore americane din baschet NBA, hochei NHL, baseball MLB, fotbal american NFL

Șepci cu vizor și pălării de iarnă de la marca globală Mitchell & Ness

Pe Epantofi vei găsi mai multe modele de şapca cu vizor Mitchell & Ness sau de pălărie de iarnă Mitchell & Ness, ambele fiind ideale pentru iarnă. Sunt articole sportive autentice şi de calitate dintr-un brand american cunoscut pe care le vei putea integra în diverse ţinute atractive şi moderne. Produsele de remarcă prin design şi şti. Dar şi prin tehnologia inovatoare prin care au fost create. Spuma uşoară EVA şi pielea naturală, asigură lejeritate, flexibilitate, rezistenţă şi o bună ventilaţie. Le poţi găsi în culori variate, astfel încât să poţi alege exact ceea ce îţi place mai mult. Sigur vei atrage atenţia şi vei fi întrebat de unde ai şapca!

O gamă largă de șepci Mitchell & Ness în magazinul online Epantofi

La Epantofi vindem o gamă largă de şepci şi pălării Mitchell și Ness, adică cele mai populare mărci din Statele Unite ale Americii în domeniul articolelor sportive. Mitchell & Ness NBA conţine o colecţie diversificată de şepci snapback sau de baseball din sporturile favorite din NBA. Sunt produse autentice de înaltă calitate pe care le poţi achiziţiona la preţuri atractive. Bucură-te de gama diversificată de modele de pălării Chicago Bulls Mitchell & Ness şi alege unul sau mai multe modele care să completeze ţinutele tale! Toate produsele de aici sunt originale şi sunt luate direct de la producători sau distribuitori siguri şi de încredere.

Mitchell & Ness - Întrebări frecvente

Mitchell & Ness – ce este acest brand?

Mitchell & Ness a fost fondată în 1907 în Philadelphia. Pe lângă șepci, brandul produce și o mulțime de tricouri sport pentru diferite echipe americane şi o mulțime de alte haine sportive. Epantofi are o mare varietate de produse și poate oferi numeroase modele din colecția Mitchell & Ness de pălării și șepci.

Pălării și șepci Mitchell & Ness – de unde să cumpăr?

Poţi cumpăra diverse modele de pălărie Mitchell & Ness de pe Epantofi. Astfel, te vei bucura de preţuri avantajoase şi, totodată, au garanţia unui produs autentic şi de calitate. Profită astăzi de gama noastră largă și găsește noua șapcă preferată de la Mitchell & Ness!