100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Tip produs
Material îmbrăcăminte
Confecționat din
Produse rămase: 83
Afișează identificatorul versiunii

Accesorii și genți Moschino - completări într-un stil feminin

Din 1983 când Franco Moschino a fondat brandul acum iconic şi până în prezent, acesta a devenit cunoscut în întreaga lume şi, practic, este imposibil să îţi mai imaginezi lumea modei fără el. Designul fantezist şi linia provocatoarea l-au ajutat pe acest copil teribil să devină o vedetă în lumea internaţională a modei. Franco a făcu încă de la început ca marca să merite atenţie prin campanii de conştientizare socială, dar şi prin criticile pe care le-a adus industriei modei. Indiferent dacă vei alege o poşetă Moschino, ochelari Moschino, un șal Moschino sau o eșarfă Moschino, brandul nu va trece neobservat şi îţi va completa ţinuta cu multă feminitate. Brandul acorda atenţie deosebită tuturor accesoriilor şi, an de an, lansează piese noi, extrem de accesibile şi de atrăgătoare.

Ochelari de soare sau umbrelă? Alege accesoriul Moschino pentru orice vreme

Pe lângă modele extraordinare de genţi, portofele şi eşarfe, brandul este armonios completat cu umbrela Moschino şi ochelarii de soare Moschino. Şi, dacă nu ştii pe care dintre cele două să le alegi, dacă vrei să fii pregătit cu stil pentru orice vreme, mai bine le iei în considerare pe amândouă. Linia ochelarilor reflecta tendinţa către un stil casual şi, totodată, un look cool modern, amândouă fiind o expresie a pasiunii pentru moda, a originalităţii şi creativităţii Moschino. Culorile strălucitoare şi grafica pop se regăsesc şi pe umbrele care sunt extrem de trăgătoare şi nu pot trece neobservate.

Geantă Moschino – de ce merită să alegi acest brand?

Brandul vine cu modele diferite şi îndrăzneţe de genţi Moschino, astfel încât orice femeie să găsească aici exact ceea ce îşi doreşte. Moschino se adresează tuturor gusturilor şi tuturor persoanelor care sunt gata să poarte atât ţinute neconvenţionale în tonuri şi imprimeuri vibrante, cât şi ţinute clasice în culori neutre precum negrul sau bejul. Colecţia de genţi Moschino se remarcă prin gama diferenţiată de culori şi modele şi prin starea pozitivă pe care o creează. Când porţi genţi Moschino te simţi încrezătoare, creativă, şi elegantă. Produsele sunt luxoase şi, deopotrivă simple şi elegante şi, de fiecare dată, surprind plăcut prin design, culori şi linii, dar şi prin preţurile accesibile şi pentru toată lumea. Totul este să găseşti o geantă suficient de mare cu designul şi dimensiunile dorite şi care să se potrivească la cât mai multe ţinute.

Genți și accesorii Moschino - Întrebări frecvente

Moschino - ce este această companie?

Moschino este una dintre cele mai mari case de modă şi brand din Italia şi se remarcă prin modelele atrăgătoare, fiind considerat un brand de lux care nu poate trece uşor neobservat. Povestea a început în 1983 când Franco Moschino, ilustrator pentru Gianni Versace, şi-a creat propriul brand. Eticheta sa de modă a fost considerată încă de la început inovatoare şi excentrică, iar acest lucru a fost suficient pentru a avea succes şi a se face remarcată în întreaga lume.

Moschino - cum să depistezi un fals?

Sunt mai bine de 28 de ani de când profilul stilistic şi filozofia Moschino bazate pe cultura pop rămân neschimbate. Brandul poate fi uşor remarcat prin eticheta Moschino, stilul inconfundabil şi paleta excentrică de culori, perfect armonizate într-o atitudine provocatoare, modernă şi elegantă. În toate colecţiile sale, Moschino se joacă cu materialele şi formele şi, practic, fiecare piesă este visul oricărei fete sofisticată, unică, extravagantă şi, totuşi, clasică.