100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Produse rămase: 170
Filtre selectate (1)

Genți și rucsacuri de școală National Geographic – seturi pentru exploratori tineri și bătrâni

Societatea National Geographic a sponsorizat parțial sau integral sute de expediții sau cercetări științifice, cum ar fi: expediții la Polul Nord, descoperirea celor mai vechi urme ale picioarelor umane, cercetări subacvatice, inclusiv descoperirea epavei Titanicului, precum și cercetări privind evoluția umană sau descoperirea unor locuri necunoscute până atunci omului. Fascinația pentru lume, pasiunea și persistența enormă constituie nucleul succesului recunoașterii atât a societății în sine, a revistei, cât și a mărcii National Geographic însuși în întreaga lume.Experiența din întreaga lume, observațiile oamenilor și ale naturii au permis brandului să creeze o linie de produse de călătorie bazată pe cele mai dovedite soluții. De mulți ani, brandul National Geographic s-a specializat în producția de rucsacuri National Geographic, genți National Geographic, valize National Geographic sau genți de talie National Geographic, în care durabilitatea materialelor, soluțiile geniale de securizare a conținutului și durabilitatea produsului final și-au găsit fanii.

Investește într-un rucsac National Geographic care va supraviețui oricărei expediții

Oferta brandului include, printre altele: rucsacuri National Geographic, care vor rezista și supraviețui oricărui tip de expediție. Poți alege ceea ce ți se potrivește dintr-o gamă extrem de vastă, iar acest lucru va permite tuturor să găsească soluția perfectă pentru a-și depozita bunurile – fie că aleg să călătorească în jurul lumii cu trenul, avionul sau chiar pentru cei care au nevoie de soluții practice în jungla urbană.Așa cum se cuvine unui brand a cărui idee este să răspândească cunoștințe despre lume, geografie și ecologie, în oferta National Geographic vei găsi produse care au fost create, printre altele, după procesarea plasticului extras din ocean sau plastic rezultat din reciclarea sticlelor. Pentru cei care prețuiesc durabilitatea și rezistența unui rucsac National Geographic la deteriorare, marca oferă rucsacuri National Geographic din poliester rezistent și ripstop, iar pentru cei care prețuiesc siguranța în timpul călătoriilor - buzunare speciale pentru portofele și carduri de credit cu protecție RFID - protejând împotriva furtului de bani.

Colecție de accesorii National Geographic în oferta epantofi.ro

National Geographic este un brand renumit și respectat, pe care toți pasionații de călătorii îl cunosc. Își datorează recunoașterea revistei originale, care prezintă articole despre cultură, istorie și natură din diverse locuri de pe Pământ. Din 1960, cea mai mare atenție a cititorilor săi a fost atrasă de prezentarea unor fotografii frumoase, uneori unice, realizate de drumeți și numeroși reporteri. National Geographic este o garanție a calității în ceea ce privește furnizarea de informații despre lumea noastră într-un mod foarte interesant.National Geographic și-a extinde oferta cu accesorii și echipamente care fac călătoriile mai ușoare. În trecut, accesoriile fotografice care sunt strâns legate de filozofia brandului erau în frunte, acum oferta sa s-a extins și poți alege din oferta magazinul epantofi.ro o geantă National Geographic, un rucsac National Geographic sau o geantă de talie National Geographic și, nu în ultimul rând, valize National Geographic care cu siguranță vor facilita călătoriile. Întreaga gamă National Geographic poate fi găsită în magazinul epantofi.ro.

National Geographic – întrebări frecvente

National Geographic – nu numai revistă sau canal TV

Brandul National Geographic nu are nevoie de prezentare. Până nu demult, brandul era asociat doar cu televiziunea pentru cei curioși de lume și o revistă care prezintă articole din diverse domenii ale vieții, inclusiv cultură, istorie și natură. În prezent, brandul National Geographic este asociat și cu articole care ușurează viața tuturor călătorilor, adică: genți National Geographic, rucsacuri National Geographic, genți de talie și valize National Geographic.

Accesorii National Geographic – de unde să cumpăr?

Pentru călătoriile tale, dar nu numai, merită să alegi rucsacuri National Geographic, valize National Geographic sau alte tipuri de accesorii. Pentru oferta completă a accesoriilor oferite de acest brand, merită să verifici magazinul online epantofi.ro.