100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

94 produse

Native – încălțămintea originală cu găuri caracteristice

Încălțămintea Native este foarte ușor de recunoscut datorită design-ului unic pe care aceasta îl are. Vei recunoaște oriunde perechile vesele de încălțăminte cu găuri și în culori îndrăznețe. Fabricați din materiale de calitate, prietenoase cu mediul înconjurător, perechile de încălțăminte Native vor da ținutei tale un aspect vesel și cool. Aceștia produc încălțăminte Native pentru femei și bărbați, precum și modele de încălțăminte Native pentru copii. Îți poți găsi perechea potrivită de încălțăminte foarte ușor, având în vedere că există o gamă foarte variată de culori și modele dintre care să alegi. Încălțămintea pe care o alegi trebuie să te reprezinte, așa că dacă ești o persoană veselă și non conformistă atunci Native este pentru tine. În plus, te bucuri de calitate, siguranță și confort.

Încălțăminte Native – îmbină design-ul ușor, confortabil și stilat

Se pare că, cu cât lumea devine mai grea, cu atât are nevoie de ușurință. Lejeritatea este motivul pentru care este creată încălțămintea Native. Scopul acestui brand este acela de a proiecta produse și experiențe care să creeze o lume mai ușoară, mai sănătoasă și mai fericită pentru noi toți. De fiecare dată când porți o pereche de pantofi Native, ai un impact pozitiv asupra societății. Încălțămintea Native este produsă în așa fel încât să reducă impactul asupra climei și colaborează cu parteneri care îi ajută să creeze un mediu mai bun pentru oameni și planetă.  Cei de la brand-ul Native se folosesc foarte mult de reciclare în producerea de încălțăminte, pentru că se încearcă reducerea poluării. Chiar dacă vorbim despre Native pentru copii sau despre ghete trapper Native, avem aceeași lejeritate și același design ușor.

Sneackerși Native – încălțăminte colorată, ușoară și confortabilă pentru copilul tău

Viziunea producătorilor de încălțăminte Native este atât în ​​încălțăminte, cât și în filozofie, a trăi ușor. Din 2009 ei se străduiesc să îți simplifice ziua, să îți înfrumusețeze mediul și să te facă pe tine și pe cei din jur să zâmbiți prin alegerea superlativă a încălțămintei. Prin formula lor simplă de inovație, originalitate și ingredientul cheie - lejeritate - răspândesc pantofi buni și vibrații mai bune în toate colțurile globului. Sneackerșii Native sunt potriviți pentru a fi purtați în diferite ținute, de la cele sport la cele casual elegante. Aceștia sunt colorați și veseli și vor pune un zâmbet pe fața oricui îi va purta sau admira. Copilul tău va avea picioarele în siguranță și va beneficia de confort atunci când alegi să îi cumperi sneakerșii Native. În plus el va fi admirat de către prieteni pentru modul cool în care își creeză ținutele datorită acestui tip de încălțăminte.

Native – întrebări frecvente

Native – ce este această companie?

Compania Native Shoes din Vancouver a fost co-fondată de Scott Hawthorn în 2009, cu misiunea de a face pantofi casual durabili, confortabili, ușori și potriviți pentru o gamă largă de activități și condiții. Aceștia sunt pantofi cu care nu vei fi niciodată prins cu garda jos. Native Shoes este o companie de încălțăminte care respectă planeta, care încalță adulți și copii cu piese de încălțăminte colorate, țintind în același timp ochii către viitor.

Încălțăminte Native – de unde să o cumperi?

Pentru a cumpăra aceste minunate piese de încălțăminte îți sugerăm să te îndrepți către magazinul online Epantofi, acolo unde vei găsi o gamă variată de încălțăminte Native pentru copii, pentru femei și chiar încălțăminte Native pentru bărbați. Iar pentru a te asigura că faci alegerea potrivită în ceea ce privește mărimea, deși mărimile Native sunt standard și aliniate cu ale altor modele, te invităm să consulți și tabelul de mărimi pus la dispoziție în magazinul online Epantofi.