100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

91 produse

Botine și cizme de la marca premium Nero Giardini potrivite pentru iarnă

Modelele de cizme Nero Giardini și botine Nero Giardini trebuie să se afle pur și simplu în dulapul de pantofi al unei adevărate fashioniste. Și când acest must-have este și în într-o culoare specială, știi că în sfârșit ai ajuns în raiul pantofilor. Produsele din piele cu aspecte unice atrag ochiul futurist. În ciuda înălțimii tocului lor, acești pantofi damă Nero Giardini sunt foarte confortabili. Îi poți purta alături de o rochie elegantă. Această încălțăminte este întotdeauna un punct culminant vizual și combină tradiția și modernitatea într-un mod cu caracter.

Nero Giardini pentru femei și copii în oferta Epantofi.ro

Pantofii Nero Giardini șic „Made in Italy”: poți doar câștiga cu ei. Brandul Nero Giardini de la Bella Italia oferă sandale frumoase, pantofi cu tocuri înalte, botine, cizme Nero Giardini și pantofi sport casual într-un design creativ. Dar nu doar atât, de exemplu, în oferta epantofi.ro vei găsi și pantofi copii Nero Giardini, de aceea, merită să verifici diferitele mărimi Nero Giardini disponibile pe site-ul epantofi.ro. Brandul își produce încălțămintea premium exclusiv în Italia și se bazează pe o calitate extraordinară. Fiecare pas al lanțului de producție este atent monitorizat - de la selecția și tăbăcirea pielii până la designul tălpilor și tocurilor până la pantofii damă Nero Giardini finiți. Încălțămintea extraordinar de frumoasă este cu adevărat deosebită și refuză să intre în mainstream. Cu toate acestea, fondatorul Enrico Bracalente își dorește și mai mult cu brandul său de pantofi de succes. Pentru a consolida economia italiană, el își asumă responsabilitatea socială față de semenii săi. De exemplu, în loc să se producă în țările asiatice, toate procesele de producție au loc în țară. De asemenea, compania pregătește tineri pentru a deveni cizmari într-un centru intern, asigurându-și astfel descendenții calificați.

Găsește modelul potrivit pentru tine din colecția unică de la Nero Giardini

Originea italiană a accesoriilor și pantofilor Nero Giardini este subliniată cu mândrie de tricolorul de pe tălpile fiecărui produs, în detalii și pe ambalaj. Nero Giardini reprezintă astfel o contra-tendință față de alegerile făcute de majoritatea concurenților săi, care își delocalizează producția în țări cu costuri de producție mai mici. De fapt, Nero Giardini a reușit să-și reafirme propria misiune, care este de a sprijini cultura italiană a încălțămintei, câștigând încrederea și aprobarea consumatorului. În magazinul online epantofi.ro vei găsi de fiecare dată cele mai bune modele de pantofi damă Nero Giardini și pantofi copii Nero Giardini. Fie că sunt aleși pentru ocazii speciale, fie pentru o ținută casual la modă, pentru vacanță sau pentru o ținută business de zi cu zi, Nero Giardini se potrivește fiecărei situații și ocazii. Verifică noile modele și clasicele atemporale în magazinul online, pentru că, datorită produselor Nero Giardini vei fi mereu la modă.

Pantofi Nero Giardini – Întrebări frecvente

Nero Giardini – ce este acest brand?

Nero Giardini este o companie italiană de top care a reușit să îmbine tehnicile de prelucrare artizanală cu cele mai moderne tehnologii industriale. Nu doar că au cum să fie mândri de acest rezultat, ci acesta a devenit și una dintre cele mai importante valori ale mărcii. Producția de pantofi Nero Giardini Made in Italy este o expresie a unei calități și creativități tipic italiene, cunoscute și apreciate în întreaga lume, care astăzi mai mult ca niciodată distinge compania.

Pantofi Nero Giardini – de unde să cumpăr?

Cel mai bine este să cumperi pantofi Nero Giardini direct din magazinul producătorului sau de la furnizori de încredere, de exemplu, pe epantofi.ro. Folosind magazine online necunoscute, nepopulare, ai putea ajunge să cumperi un produs contrafăcut. Nu vei găsi pantofi damă Nero Giardini în bazaruri sau piețe.