100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

Omenaa Foundation – cum poți ajuta copiii cumpărând pantofi

Oferă suport copiilor din Africa, fără acces la educație, dar și copiilor săraci din Polonia. Acest ajutor implică investiții în echipamente informatice pentru copiii din centre de plasament, deoarece lipsa tehnologiei performante limitează orizonturile și învățarea la distanță. ‘’Modă pentru o cauză nobilă’’ este sloganul campaniei Omenaa Foundation. Achiziționând pantofi Omenaa Foundation contribui la susținerea educației copiilor nevoiași, iar ție îți oferi un articol de încălțăminte de calitate superioară. Epantofi îți pune la dispoziție o selecție unică de piese de încălțăminte pentru copii și adulți, din materiale naturale, care asigură picioarelor un mediu igienic și confort sporit în timpul mersului. Articolele de încălțăminte sunt un ‘’must-have’’ pentru iubitorii stilului de viață dinamic. Fie ca ești o fire sportivă, fie că te simți incredibil în pantofi sport, din garderoba ta nu trebuie să lipsească încălțămintea fără toc, ce poate fi integrată cu succes în numeroase combinații vestimentare de zi.

Pantofi Omenaa Foundation - modele și culori subtile pentru iubitorii de simplitate

Dacă ești în căutarea încălțămintei all-seasons pentru copii, atunci avem soluția ideală pentru tine. Colecția de pantofi pentru copii Omenaa Foundation respectă formula specială pe care rar o regăsim la încălțămintea vremurilor moderne. Prin urmare, oferă-i juniorului tău o pereche de sneakers cool, perfecți pentru orice anotimp. Aceștia compun ținutele pentru școală și timp liber. Materialele naturale sunt durabile, prezintă un nivel ridicat de rezistență anti-uzură, iar culorile rămân intacte, indiferent de vreme sau perioadă de purtare. Fă echipă cu micuțul tău și asortați-vă încălțămintea. Copiii adoră mișcarea, iar datorită energiei debordante, aceștia găsesc mereu un prilej de joacă. Programează o sesiune de shopping online alături de cel mic și alegeți împreună pantofii comozi, cu talpă flexibilă și moale, care să permită libertatea deplină la mișcare, să nu limiteze piciorul și să mențină postura corporală corectă. Petreceți timp de calitate împreună, ieșiți la plimbare în parc, escapade în natură sau la film și simte-te lejer în noii tăi pantofi de damă Omenaa Foundation sau pantofi bărbătești Omenaa Foundation.

Adidași Omenaa Foundation - accente drăguțe de basm înfrumusețează pantofii pentru copii

Știm cu toții cât sunt copiii de preocupați de felul în care arată, aproape la fel de mult ca și adulții. Acum este momentul în care copiii încep să își exprime personalitatea prin alegerea hainelor și a pantofilor pe care urmează să îi poarte într-o anumită ocazie. De aceea este bine să ții cont de părerea juniorului atunci când ieșiți la cumpărături și să îl ghidezi atent către alegeri sănătoase. Desigur, micuții sunt ușor de atras prin modele colorate, haioase, imprimeuri cu personajele preferate din desene și mai puțin prin calitatea materialului. Dăruiește-i micuțului o pereche de Adidași oferiți de Fundația Omenna. Poți opta pentru articole clasice, în culori neutre și elegante, care se asortează fără probleme atât la ținutele de școală, cât și la cele pentru timp liber. Sneakersi Omenaa Foundation dotați cu imprimeuri nonconformiste și culori vesele, scot din mulțime chiar și cea mai simplă vestimentație. Design-ul inovativ, sistemul de închidere cu șireturi pentru stabilitatea piciorului, materialele sănătoase care permit circulația aerului în interior și gradul superior de confort sunt elemente care descriu imaginea articolelor de încălțăminte care chiar merită investiția ta. 

Omenaa Foundation - întrebări frecvente

Omenaa Foundation – ce este?

Fundația Omenaa este un ONG caritabil creat de Omenaa Mensah și al cărei obiect de activitate vizează sprijinirea educației copiilor din mediile defavorizate din Africa și Polonia.

Pantofi Omenaa Foundation – de unde să cumpăr și de ce?

Achiziționarea pantofilor Omenaa Foundation contribuie la sprijinirea educației și școlarizării copiilor nevoiași. Colecția de încălțăminte Omenaa Foundation pentru copii și adulți este disponibilă pe epantofi.ro.