30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Tip produs
Tipul de închidere
Lățimea pantofului

Onitsuka Tiger - încălțăminte sport în cea mai la modă versiune

Onitsuka Tiger este un nume în industria modei sportive cunoscută pentru atenția la detalii și măiestria realizării celor mai confortabili și estetici pantofi sport realizați vreodată. O pereche de adidași Onitsuka Tiger este confecționată din materiale de înaltă calitate, piele naturală pentru un confort deosebit. Cusăturile delicate și branțurile sunt două elemente notabile ale adidașilor. Întreaga colecție de adidași oferă o senzație diferită de oricare alte modele. Datorită confortului deosebit, adidașii Onitsuke Tiger sunt preferați de sportivii de pretutindeni. Talpa adidașilor îți oferă stabilitate ridicată și protecție optimă împotriva accidentărilor, iar pielea naturală permite pielii să respire și te ajută să păstrezi un confort termic potrivit. Gama largă de modele urmează ultimele tendințe ale modei, pentru a fi pe placul tuturor. Pantofii sport sunt reinventați în spiritul tineresc urban, care adoră modelele ce ies din tiparele tradiționale. Încălțămintea sport Onitsuka Tiger poate fi purtată cu orice ocazie, nu doar în timpul evenimentelor sportive.

Sneaker Onitsuka Tigers - pantofi de zi cu zi eleganți și confortabili

Sneakerșii Onitsuka Tigers reprezintă o linie de pantofi sport de lux, realizată manual de artizanii japonezi. Artiștii se folosesc de tehnici tradiționale japoneze, metode de fabricație și materiale de înaltă calitate. Fiecare proces de realizare al pantofilor, de la cusut până la finisaje, prezintă măiestrie și calitate japoneze excepționale. Succesul acestor pantofi ilustrează natura ciclică a modei, iar o pereche de adidași Onitsuka Tiger pentru femei sau bărbați, devin un must have în garderoba personală. Arta japoneză autentică încorporată în produsele confecționate, fac ca acești pantofi Onitsuka Tiger să fie definiți printr-un caracter propriu distinctiv și autentic. Designul elegant, moliciunea, calitate și confortul materialelor, transformă pantofii Onitsuka Tiger într-o pereche de pantofi de zi cu zi eleganți și confortabili. Pot fi ușor purtați în ținutele casual, smart casual și chiar elegante.

Onitsuka Tiger Mexico 66, GSM sau Corsair? Ce model vei alege pentru tine?

Pe epantofi.ro vei descoperi o largă colecție de modele Onitsula Tiger, perfecte pentru orice ocazie. Poți alege Onitsuka Tiger Mexic 66, un model ce prezintă un aspect retro iconic, atrăgător, design vintage, renumit pentru gradul ridicat de confort și senzația plăcută în timpul purtării. Materialul din care sunt confecționați este piele naturală, moale și flexibilă, ce se mulează confortabil pe picior. Onitsuka Tiger GSM se inspiră și el din stilul retro sportiv și a fost creat special pentru persoanele pasionate de tenis. Nota finală elegantă însă îi face perfecți într-o ținută inteligentă, iar culorile îndrăznețe și liniile în zig-zag, le conferă un aspect jucăuș și durabil. Îndrăgit de orice urmaș al poveștii Onitsuka Tiger, antrenorul nostru TIGER CORSAIR este selectat în mod constant pentru echilibrul său dintre atitudinea de inspirație retro și calitatea construcției de ultimă oră. Adidașii Onitsuka Tiger Corsair urmează un design cu un profil ce beneficiază de amortizare avansată în călcâi și o talpă flexibilă cu o bază de cauciuc puternică, pentru un stil durabil. Indiferent că îi alegi pentru job, oraș sau îi dorești pentru zilele de antrenament, adidașii Asics Onitsuka Tiger îți oferă acel plus de senzualitate în orice stil stradal vei adopta.

Asics Onitsuka Tiger - întrebări frecvente

Onitsuka Tiger - ce este această companie?

Onitsuka Tiger este un brand de modă renumit în întreaga lume, cu originile în Japonia. Marca Onitsuka Tiger a fost fondată în 1949 de Kihachiro Onitsuka. Inițial compania a fost numită Onitsuka Co., Ltd., în prezent fiind cunoscută sub ASICS Corporation. Onitsuka Tiger este un brand sportiv, ce combină măiestria japoneză cu un design atemporal. Produce echipament sportiv pentru atletism, încălțăminte pentru sport. Brandul este cunoscut ca producând cei mai performanți pantofi din lume.

Onitsuka Tiger - cum să alegi mărimea?

Dacă îți cunoști mărimea cu certitudine, alegeți pantofii preferații și apoi verifică tabelul de mărimi dedicat pe epantofi.ro. În caz contrar, măsoară-ți talpa interioară a încălțămintei deja deținute sau talpa piciorului cu ajutorul unui liniar. Măsoară de la vârful degetului mare de la piciorul, până la marginea călcâiului. Va rezulta o mărime în cm, pe care o poți verifica apoi în tabelul de mărimi pe care îl poți regăsi pentru fiecare pereche de adidași din cadrul magazinului online epantofi.ro.