100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

Oscar Taylor - pantofi și accesorii versiuni la modă

Produsele create sub emblema brandului Oscar Taylor se evidenţiază datorită designului atemporal, a versatilității ridicate şi a calităţii excepţionale. Accesoriile şi articolele de încălţăminte disponibile pe Epantofi sunt gândite să asigure confort şi un look distins utilizatorului. În magazinul online pot fi găsite numeroase produse pentru bărbaţi: pantofi Oscar Taylor, adidaşi Oscar Taylor, espadrile Oscar Taylor, genţi Oscar Taylor de mână şi de umăr şi numeroase alte tipuri. Aspectul modern şi cromatica blândă propusă de designerii companiei fac ca încălţămintea şi accesoriile să fie uşor de abordat de toţi bărbaţii ce îşi doresc să beneficieze de stil şi confort.

Pantofi Oscar Taylor - pentru bărbații atenți la stil

Încălţămintea Oscar Taylor este gândită să completeze în mod natural garderobele bărbaţilor activi şi a celor care îşi doresc să beneficieze de ţinute impresionante la muncă, la plimbare, în club, la restaurant sau la cumpărături. Din colecţiile deja consacrate pentru versatilitatea ridicată, nu lipsesc: espadrile Oscar Taylor, pantofi pentru bărbați Oscar Taylor, tenişi Oscar Taylor

 şi pantofi urbani. Toate piesele se evidenţiază datorită confortului ridicat pe care îl asigură, a calităţii superioare, a culorilor neutre și a ușurinței de curățare și utilizare. Datorită paletei cromatice propuse articolele de încălţăminte Oscar Taylor pot fi piese cheie pentru ținute smart creionate în jurul unei perechi de blugi şi a unui tricou polo sau a celor urbane create cu ajutorul pantalonilor chino şi a bluzelor comode. O stilizare genială nu poate fi desăvârşită decât cu ajutorul accesoriilor, iar o geantă Oscar Taylor este piesa de rezistenţă care pune în valoare ţinute cu personalitate. 

Oscar Taylor - croieli universale și culori discrete pentru a-ți face pantofii să se potrivească cu orice

Colecţiile de încălţăminte şi accesorii Oscar Taylor se caracterizează prin versatilitate ridicată. Culorile discrete propuse sunt detalii ce asigură vibe modern tuturor pieselor. Produsele din portofoliu mărcii, disponibile pe Epantofi sunt ideale pentru a completa garderobele bărbaţilor activi, dinamici, ce pun preţ pe stil şi bun gust. Stilizările create cu aceste articole sunt distinse şi pun în valoare personalitățile puternice. Pot fi purtaţi la ţinutele de serviciul, la cele casual relaxante sau chiar în vacanţă. Dacă ai decis că doreşti să îţi îmbogăţeşti garderoba cu pantofi Oscar Taylor sau cu genţi, adidaşi şi espadrile poţi intra pe Epantofi. Aici găseşti o varietate mare de modele, pe care le vei iubi și preţuri ce nu pot fi refuzate. Experienţa de a comanda şi a cumpăra este una plăcută şi relaxante. 

Oscar Taylor - întrebări frecvente

Oscar Taylor - ce este această companie?

Marca Oscar Taylor este relativ nouă pe piață, însă produsele acesteia s-au evidenţiat datorită aspectului atemporal şi a culorilor neutre. Produsele companiei au funcţionalitate ridicată şi sunt preferate de utilizatorii de toate vârstele. Compania pune accent pe crearea de încălţăminte şi accesorii fiabile, versatile ideale pentru ţinute comode de zi cu zi.

Pantofi Oscar Taylor - cum să le alegi mărimea?

Nu este greu să alegi mărimea potrivită pentru pantofii Oscar Taylor preferați. Accesează tabelul de mărimi disponibil pe Epantofi şi vei descoperi mărimea standardizată a pantofului, dimensiunea tălpicului din interiorul pantofului, dar şi recomandări legate de dimensiunea în centimetri a piciorului pentru potrivire optimă.