100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

30 produse

Paredes Seguridad - caracteristicile și istoria mărcii

Cea mai avansată încălțăminte de pe piață este rezultatul îmbinării tehnologiilor sportive de înaltă competiție cu siguranța muncii. Absorbție maximă a șocurilor, sisteme anti-torsionare, sisteme anti-alunecare revoluționare, materiale de ultimă generație cu rășini fotoreactive, închideri cu eliberare rapidă. Un întreg set de progrese tehnologice aplicate la cea mai ambițioasă linie de pantofi Paredes Seguridad. Brandul este foarte conștient de utilizarea materialelor de cea mai bună calitate, pentru a-și diversifica procesele de producție și pentru a dezvolta linii de producție foarte specializate, adaptându-se la ceea ce cer diferitele sectoare și optimizând astfel performanța încălțămintei lor de protecție. În acest fel, Paredes Seguridad s-a adaptat cu flexibilitate maximă la schimbările de pe piață, ocupând un loc de referință în domeniul încălțămintei de protecție .

Linia de pantofi pentru bărbați Paredes Seguridad a fost concepută cu un singur obiectiv: să ofere piciorului maxim confort. Capacitatea sa mare de adaptare la teren îi permite să fie folosit indistinct pe suprafețe netede sau neregulate.

Cizme de ploaie Paredes Seguridad - perfecte pentru vreme ploioasă

Cizmele de ploaie Paredes Seguridad sunt un tip de încălțăminte impermeabilă pentru apă, cu siguranță încorporată. Cizmele de protecție impermeabile sunt cele care îndeplinesc funcția principală de hidroizolație și protecție a celui care le poartă. Dar aceste modele de cizme de ploaie Paredes Seguridad sunt perfecte pentru a fi purtate și în medii în care poate exista riscul de înțepare cu un cui sau un fier ascuțit. Cizmele impermeabile de siguranță pot fi, de asemenea, înalte sau joase. De asemenea, se disting prin culoarea lor. În principal le poți alege pe alb (recomandat în special pentru industriile alimentare sau similar), pe verde sau negru.

Pantofi pentru bărbați Paredes Seguridad - alege-ți perechea preferată pe Epantofi.ro

Odată cu venirea secolului 21, Paredes Seguridad a luat o decizie importantă: în 2001, compania întreprinde un efort important de modernizare a instalațiilor sale prin dotarea unei infrastructuri mai moderne pentru a-și dezvolta noua linie de încălțăminte de siguranță. Procesele de producție sunt modificate prin introducerea de noi echipamente și prin colaborări importante cu laboratoare tehnologice internaționale, care îmbunătățesc performanța companiei prin metode de fabricație mai eficiente, făcând din Paredes Seguridad o marcă de încredere în domeniul securității la locul de muncă. Un exemplu al acestui progres - dezvoltarea unor tehnologii proprii precum membrana „High Dry Waterproof”, materialele Thermocool, sistemele Compact sau Fusion2 și peste 30 de brevete înregistrate. Brandul oferă și pantofi pentru bărbați Paredes Seguridad ce garantează confort maxim și protecție maximă și îți poți foarte ușor alege perechea preferată de pe Epantofi.ro.

Paredes Seguridad - întrebări frecvente

Paredes Seguridad - ce este acest brand?

Înființată în anul 1977, compania spaniolă Paredes Seguridad și-a dezvoltat traiectoria consolidându-se ca o companie lider în materie de pantofi de siguranță cu distribuție la nivel mondial a articolelor sale. Prezentă pe 3 continente, cursul actual al pieței globalizate a făcut-o să se extindă pe întreaga planetă, înființând trei fabrici de producție diferite: Spania, China și India, precum și birouri de vânzări în Franța, Germania, Italia și Portugalia și alte țări.

Pantofi pentru bărbați Paredes Seguridad - de unde să-i cumpăr?

Dacă ești în căutarea unor pantofi pentru bărbați Paredes Seguridad, trebuie să verifici oferta magazinului online Epantofi.ro. Aici vei găsi numeroase modele ale brandului, inclusiv cizme de ploaie Paredes Seguridad.