30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Tip produs
Încălzire
Confecționat din
Produse rămase: 2.067
Afișează identificatorul versiunii

Primigi – pantofi și sandale pentru copii pentru fiecare ocazie

Primigi este unul dintre cele mai apreciate branduri de încălțăminte pentru copii. Confortul oferit, siguranță în timpul mersului și faptul că sunt modele ușoare, fac că Primigi să fie alegerea preferată a părinților care caută tot ce este mai calitativ pentru copiii lor. Primigi este un brand cunoscut atât de mame cât și de cei mici ca specialistul în încălțăminte pentru copii. Cu cunoștințe aprofundate despre nevoile fiecărei vârste, încălțămintea Primigi răspunde nevoilor specifice fiecare grupe de vârstă și urmărește dezvoltarea copilului în ficare etapă venind doar cu soluții bine cercetate. Toate produsele au fost proiectate până la ultimul detaliu pentru a se asigura că sunt confortabile, ușoare, respirabile și durabile.În colecțiile Primigi, se găsesc de fiecare dată modele sport și elegante de încălțări pentru copii.

Încălțăminte Primigi – o varietate de stiluri pentru confortul copilului tău

Primigi nu se concentrează pe un anumit tip de încălțăminte, ci propune o varietate de stiluri care au toate în comun un lucru esențial: confortul. Copiii se vor simți bine în pantofii Primigi din primul moment în care îi pun în picioarele. Indiferent că sunt sandale, ghetuțe sau cizme Primgi, pantofi sport sau teniși de pânză, încălțările Primigi urmează în totalitate anatomia piciorului astfel încât să nu apară nicio problemă în timpul mersului. Materialele de cea mai bună calitate completează modelele de încălțări Primigi. Fie că sunt din piele naturală, nabuc sau pânză, calitatea primează.

Încălțări Primigi pentru copii – sandale, pantofi și teniși la modă

Micuțul tău se va transforma într-un veritabil fashionist atunci când poartă modele atât de bine realizate care poartă emblemă Primigi. Imprimeurile și culorile atent alese și folosite în combinații potrivite, transformă orice pereche de încălțări în piesa de rezistență a ținutei celui mic. Cu Primigi copiii se pot juca, pot alerga și pot face toate năzdrăvăniile în voie și mai ales în siguranță, fiind în același timp în pas cu moda.

Pantofi Primigi – cele mai frecvente întrebări

Primigi - ce este această companie?

Primigi este o marca istorică de încălțăminte pentru copii,care a fost înființată în 1976, lansându-se pe piață cu încălțăminte pentru primii pași. Brandul a devenit imediat sinonim cu know-how tehnologic, materiale selectate atent și inconfundabilul stil italian. A fost un succes instantaneu: pantofii Primigi au fost văzuți că inovatori și au fost apreciați pentru calitatea materialelor lor, tehnologia lor avansată și formele echilibrate și atent concepute pentru a menține picioarele mici sănătoase pe măsură ce cresc.

Primigi - cum să alegi dimensiunea încălțămintei pentru copii?

Pentru a alege cea mai potrivită măsură de încălțări Primigi pentru copilul tău este recomandat să îi măsori talpa piciorului. Consultă apoi tabelul oficial de măsuri a brandului și alege mărimea care corespunde numărului de centimetri pe care îl are talpa celui mic.

Pantofii Primigi pot fi întinși?

Tehnologia avansată care stă la baza încălțămintei Primigi face că orice intervenție asupra acestora să le diminueze calitatea. Cel mai bine este să alegi de la început măsura potrivită pentru copilul tău pentru a nu fi nevoie să apelezi la alte metode pentru a-i face să se potrivească.