30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Tip produs
Confecționat din
Destinat pentru
Produse rămase: 225
Afișează identificatorul versiunii

Genți Puccini - eleganță atemporală care nu se va demoda niciodată

Accesoriile pe care le alegi pentru a-ți completa ținutele la modă sunt la fel de importante ca înseși articolele de vestimentație sau încălțămintea aleasă. Acestea pot spune multe despre stilul pe care îl ai sau despre modul tău de a fi și te ajută să obții imaginea dorită fără a fi nevoie să faci eforturi suplimentare. Pentru că Puccini este unul dintre clasicii atemporali prin designul și eleganța care caracterizează produsele sale, poți alege din gama variată de genți Puccini varianta care ți se potrivește ca dimensiune sau utilitate, având garanția unei alegeri de o calitate și un stil deosebite. Articolele Puccini, că este vorba despre genți, despre valize sau portofele Puccini, au un stil inconfundabil, un stil care nu se va demoda niciodată și care va fi preferat întotdeauna de persoanele care iubesc frumosul, eleganța, stilul.

Valize Puccini - ai grijă de confortul călătoriei tale

Pentru a avea grijă de confortul călătoriei tale, poți alege unul dintre modelele de valize Puccini de pe epantofi.ro. Pe lângă genți, poșete sau portofele Puccini pe care le poți alege pentru purtările zilnice, ai ocazia de a alege accesoriul potrivit și pentru o călătorie sigură și plăcută – o valiză mică sau medie Puccini, realizată din plastic de calitate înaltă, bine compartimentată astfel încât obiectele tale de călătorie să fie aranjate și sortate pentru a le depozita cu ușurință. Valizele Puccini sunt prevăzute cu 4 roți rotative, cu curele de protecție pentru haine, mâner telescopic și încuietoare cu cifru TSA, astfel încât călătoriile tale să fie nu numai plăcute, ci și sigure. Dacă ai preferințe de culoare, poți alege dintre clasicele modele negre de valize Puccini sau poți alege o valiză galbenă, una gri sau una roșie sau chiar una violet.

Portofele Puccini – cea mai înaltă calitate a manoperei pentru cei mai pretențioși

Într-o geantă messenger Puccini își are întotdeauna locul un portofel Puccini care respectă cele mai înalte standarde de calitate. Poți alege un portofel de damă Puccini care să îți satisfacă dorințele de calitate și stil, pe care să îl asortezi la ținutele elegante sau la cele casual, un portofel mare pe care să îl porți cu stil, în culoarea preferată și cu designul care să îți caracterizeze stilul personal. De asemenea, poți alege un portofel bărbați Puccini din piele naturală, compartimentat pentru o utilitate crescută – cu buzunare pentru monede și pentru carduri, buzunare cu închidere cu fermoar sau compartimente pentru bancnote. Pentru a completa aspectul util pe care îl are un astfel de portofel, pe lângă materialele de calitate utilizate în confecționarea lor, manopera este una desăvârșită, astfel că și cei mai pretențioși purtători vor avea ocazia de a fi satisfăcuți cu astfel de accesorii.

Puccini - întrebări frecvente

Puccini - ce este această firmă?

Puccini este o firmă care pune mai presus de toate calitatea în realizarea produselor pe care le oferă clienților săi. Finisajele deosebite ale produselor Puccini, stilul clasic care a dăinuit de-a lungul timpului și designul minimalist, precum și îmbinarea unor detalii moderne fac din această firmă una dintre cele mai recunoscute firme de confecții pentru femei și bărbați deopotrivă.

Genți Puccini – merită cumpărate?

Modelele de genți de mână de damă Puccini merită cumpărate nu numai pentru designul la modă pe care îl au, ci și pentru calitatea pe care o oferă clienților săi, fiind vorba despre respectarea celor mai înalte standarde atunci când vine vorba de confecționarea unor accesorii la modă care să completeze ținutele cu stil, fie pe cele de zi cu zi, fie pe cele pentru ocazii deosebite.