100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Tip produs
Material îmbrăcăminte
Încălzire
Produse rămase: 50
Afișează identificatorul versiunii

Rinascimento - esența stilului italian

Brandul Rinascimento a fost lansat pe piață în anul 2000 de către Grupul Emilia Romagna, Teddy. Brandul Rinascimento aduce instantaneu în minte unul dintre cele mai dominate momente italiene din istorie, sinonim cu arta, rafinamentul și căutarea frumuseții. Nu întâmplător acest brand a fost lansat pe piață mai întâi în Franța, reușind să-și pună ferm amprenta față de principalii săi concurenți din Italia din industria modei. Hainele, pantofii de damă Rinascimento și gențile Rinascimento oferă diferite stări și stiluri: culori, forme și imprimeuri pentru fiecare zi, orice dispoziție și orice fel de femeie, fie simple, fie dintre cele care transmit rafinament și o atenție la detalii care nu poate trece neobservată. Rinascimento este un fenomen care are la bază esența stilului italian, rezultat al inteligenței, efortului și know-how-ului internațional în domeniul modei. Este un brand dedicat celor care au o pasiune pentru lucrurile frumoase, care sunt făcute cu grijă și cu o mână iubitoare – încă o oportunitate pentru cei care cred în calitatea produselor italiene.

Pantofi și genți Rinascimento - vor schimba fiecare ținută în aspect elegant

În diferite momente, fiecare femeie are nevoie de diferite tipuri de îmbrăcăminte și încălțăminte. Este ușor să arăți uimitor dacă ai un loc de încredere pentru a găsi haine, pantofi și accesorii. Și Rinascimento este unul dintre acele branduri disponibile în magazinul epantofi.ro, unde vei găsi tot ceea ce ai nevoie pentru a arăta elegant . Alege pantofi Rinascimento și o geantă Rinascimento care arată cel mai bine pentru tine și te fac să te simți cu adevărat confortabil cu tine însuți. Colecțiile Rinascimento îmbină designul italian, cu cele mai noi tendințe și atenția la detalii, indiferent că este vorba despre pantofi de damă Rinascimento sau genți Rinascimento. Acest lucru plasează produsele brandului la intersecția dintre eleganța atemporală și glamourul contemporan. Datorită experienței și pasiunii echipei de stiliști, fiecare ofertă interpretează cele mai noi tendințe cu cele mai exclusiviste procese într-un concept de stil de neuitat și autentic.

Genți Rinascimento - pentru o sărbătoare grozavă și utilizarea de zi cu zi

Datorită unei filozofii de producție care prioritizează reaprovizionarea rapidă, cu calitatea distinctivă Made in Italy, marca Rinascimento se remarcă prin crearea de îmbrăcăminte pentru femei care este contemporană și mereu la curent cu cele mai recente tendințe ale modei. Modelele de genți Rinascimento sunt realizate cu atenție la detalii și sunt disponibile în diverse nuanțe care să se potrivească stilului tău personal și diferitelor momente ale zilei. Rinascimento total-look este dedicat femeilor de azi: independente, conștiente de feminitatea lor, cărora le place să se joace cu stil alegând dintr-o gamă largă de haine și accesorii impecabile, care le fac să se simtă unice atât în ​​viața de zi cu zi, cât și la ocazii speciale.

Rinascimento - întrebări frecvente

Rinascimento - ce este acest brand?

Rinascimento este chiar simbolul unui brand de îmbrăcăminte pentru femei Made in Italy, pantofi Rinascimento sau genți Rinascimento, concepute și realizate pentru femeia glamour și contemporană. Orice femeie, indiferent de stilul vestimentar pe care îl preferă, va găsi în colecția Rinascimento ceva pe placul ei.

Rinascimento - de unde să cumpăr?

Rinascimento este un brand foarte dorit de femeile din întreaga lume. Dar, atunci când vrei să cumperi o geantă Rinascimento sau pantofi de damă Rinascimento, trebuie să fii sigură că vei cumpăra un produs original. De aceea, merită să verifici colecția de produse Rinascimento disponibile pe site-ul epantofi.ro, căci aici ai garanția originalității și posibilitatea de a returna produsul gratuit în decurs de 100 de zile.