100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

70 produse

Rip Curl - verificați acest brand premium pe Epantofi.ro

Îți place să simți vântul în păr, sunetul valurilor mării și să faci surf din când în când? Ar trebui să cunoaști marca Rip Curl, pe care o vei găsi pe Epantofi.ro. Această companie australiană a început cu producția de accesorii pentru sporturi nautice, iar acum oferă și accesorii vestimentare interesante și pantofi grozavi de vară. Sandalele Rip Curl sunt un element esențial în bagajele tale de vacanță. Propunerile interesante te vor face să alegi în cel mai scurt timp modelul perfect de șlapi Rip Curl și accesorii pentru tine, partenerul tău și copilul tău. Pantofii Rip Curl solizi, eleganți, colorați îți vor diversifica garderoba de vară și îți vor permite să te bucuri de farmecul vacanțelor la mare. Cu toate acestea, produsele acestui brand vor funcționa și în alte circumstanțe. Rucsacii, gențile și borsetele Rip Curl vor trece examenul în timpul drumețiilor, iar pălăriile îți vor proteja capul în zilele reci.

Pantofi și accesorii Rip Curl perfecte pentru sezonul de vară

Vara este o oportunitate grozavă de a abandona hainele rigide, elegante, de birou și de a te concentra pe un pic de nonșalanță. Cu accesoriile Rip Curl îți va fi mai ușor, în timp ce magazinul Rip Curl de pe Epantofi.ro îți va pune la dispoziție o selecție largă de produse ale acestui brand care îți vor atrage atenția. Când mergi la plajă, vei împacheta lucrurile necesare într-un rucsac Rip Curl drăguț, încăpător, cu motive florale fanteziste sau într-o geantă Rip Curl într-o nuanță de roz aprins. Pentru a-ți proteja fața de soarele arzător, vei avea nevoie de o protecție bună, care îți va fi asigurată de o șapcă de la marca australiană. Pune documentele necesare într-un portofel Rip Curl textil funcțional cu modele colorate. După ce ieși din mare sau piscină, vei avea nevoie de șlapi Rip Curl care îți vor condimenta stilul de plajă. În colecția de încălțăminte a brandului vei găsi pantofi de bărbați Rip Curl, pantofi de damă Rip Curl, dar și pantofi copii Rip Curl.

Pantofi Rip Curl pentru toată lumea - femei, bărbați și copii

La Epantofi.ro poți cumpăra pantofi Rip Curl pentru femei, bărbați și copii. Toate modelele acestui brand au culori fantastice, saturate, iar tălpile lor sunt realizate dintr-un material durabil care protejează piciorul de eventualele denivelări ale terenului. În astfel de încălțăminte, întreaga ta familie se va odihni de căldura obositoare. Curelele din material textil sau cauciuc se țin bine pe loc și rezistă ușor la contactul cu apa și nisipul.Pantofii pentru copii Rip Curl sunt echipați suplimentar cu o bandă elastică reglabilă situată pe călcâi. Această soluție va asigura că șlapii Rip Curl nu vor cădea din picioarele celor mici în timp ce merge sau se joacă. Producătorul oferă această opțiune și la modelele pentru adulți, datorită cărora poți transforma rapid șlapii în sandale confortabile, în care poți ieși la o petrecere de seară pe plajă. Nu trebuie să uiți că pantofii pentru bărbați Rip Curl și de damă se pot asorta la culoarea accesoriilor acestui brand. Poți compune cu ușurință un set spectaculos format din șlapi Rip Curl, șapcă de baseball și rucsac.

Rip Curl - întrebări frecvente

Rip Curl - ce este acest brand?

Rip Curl este un brand australian care a fost fondat în 1969. Inițial, compania s-a specializat în principal în produse pentru surferi și alți pasionați de sporturi nautice, dar de-a lungul timpului și-a extins oferta cu pantofi Rip Curl și accesorii de vară pe care le poți purta în orice împrejurare.

Pantofi Rip Curl – de unde să-i cumpăr?

Poți cumpăra pantofi Rip Curl de pe Epantofi.ro. Vizitează site-ul web, iar după introducerea numelui producătorului în motorul de căutare al magazinului, accesoriile Rip Curl, șlapii și sandalele Rip Curl vor fi afișate pe site. Utilizează filtre pentru a limita numărul de rezultate.