100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

22 produse

Seafolly - tot ce ai nevoie pe plajă

Dacă te pregătești pentru plajă, costumul de baie este elementul principal pe care nu ai cum să îl omiți din bagaj. Ar fi bine să ai cel puțin două costume de baie la tine pentru a avea mereu unul uscat la îndemână. De asemenea, o geantă de plajă Seafolly trebuie să se regăseasca pe lista cu obiecte pentru plajă. Indiferent de ce dorești să iei cu tine la plajă, în gențile Seafolly vor încăpea perfect. Nu în ultimul rând, trebuie să avem la noi o pălărie Seafolly care să ne ferească de razele soarelui, pălăria nu ar trebui neglijată niciodată vara, mai ales la plajă. Dacă ai ales deja costumele de baie pe care o să le iei cu tine în vacanță, cu siguranță te-ai întrebat cu ce șlapi ai putea să le asortezi pentru a-ți completa ținuta. Fie că optezi pentru o pereche într-o singură nuanță sau unii viu colorați, cei de la Seafolly cu siguranță sunt o alegere ideală. 

Seafolly - o vacanță la mare plină de confort

Confortul nu ar trebui să ne lipsească niciodată, cu atât mai puțin atunci când suntem în vacanță. Seafolly și-a propus tocmai acest lucru și de aceea se pune accent pe folosirea materialelor de calitate pentru producerea tuturor articolelor, chiar și pentru geanta Seafolly. Dacă vă gândiți la ce pereche de șlapi ar trebui să cumpărați pentru această vacanță ar trebui să luați în calcul achiziționarea unei perechi marca Seafolly pentru că sunt confecționați dintr-un material suficient de flexibil pentru a da libertate totală piciorului și în același timp sunt stilați. Prosoapele din gama Seafolly sunt confecționate din bumbac, au un design deosebit și dimensiuni generoase pentru o zi perfecta la plajă. 

Geantă de plajă Seafolly, pălărie, șlapi și prosop - setul perfect pentru fata de plajă!

Poți găsi toate articolele de care ai nevoie pentru plajă într-un singur loc și te poți bucura de calitate garantată. Seafolly oferă o gamă variată de articole pentru plajă cum ar fi pălării, prosoape, șlapi și genți de plajă. Geanta de plaja Seafolly este confecționată dintr-un material moale, de bună calitate și care se curăță ușor. Poți alege un model cu închidere glisantă sau unul cu clips magnetic, iar dimensiunea genții îți va permite să porți cu tine toate produsele pentru plajă de care ai nevoie. Pălăriile Seafolly permit o bună ventilație, iar în funcție de stilul tău și preferințe poți alege un model simplu, clasic sau unul mai aparte, cu un ornament care să te reprezinte. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării atunci când mergem la plajă, de aceea un accesoriu important este prosopul, putem alege dintre modele simple, în nuanțe de pastel, până la culori aprinse sau cu diverse imprimeuri. 

Seafolly - întrebări frecvente

Seafolly - ce este această companie?

Încă din 1975 atunci când Peter Folly a înființat compania, aceasta și-a propus să ofere femeilor de pretutindeni costume de baie și accesorii prin care să se diferențieze și care să le facă să se simtă speciale. Prezentă în peste 40 de țări din întreaga lume, compania oferă colecții premium de costume de baie și accesorii de plajă, atrăgând tot mai multe femei.

Seafolly - de unde să cumpăr?

Fiind un brand atât de cunoscut și îndrăgit de iubitorii de plajă, articolele Seafolly sunt vândute în peste 2700 de locații la nivel global, inclusive de marii comercianți de produse textile și nu numai, atât în magazinele fizice cât și pe site-urile acestora. Există și 28 de magazine concept Seafolly la nivel global, 24 de magazine în Australia și 4 în Singapore, așa că dacă ajungi în Sidney anul acesta poți vizita Magazinul Seafolly preferat.