100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

Pantofi Sofix - revenirea modei anilor 80-90 ai epocii comuniste

Modelele clasice de pantofi se numesc astfel tocmai pentru că par a fi tot timpul la modă, a nu se demoda niciodată. Există însă și stiluri proprii unor anumite perioade, modele de pantofi pe care le-au iubit purtătorii dintr-un anumit an sau dintr-o decadă. Cei melancolici apelează adesea la tiparele la modă din anii trecuți pe care doresc să le redescopere și cei de astăzi. În acest sens, există modele de pantofi vintage care sunt reinventate an de an de cei care doresc să readucă în atenția clienților de astăzi moda de pe vremuri. Un exemplu edificator în acest sens este dat de pantofii Sofix, pantofi care prezintă și reprezintă epoca comunistă, epocă în care moda ocupa un loc de cinste în viața oamenilor. Pe epantofi.ro poți găsi astăzi modele de pantofi Sofix PRL (Republica Populară Polonă), realizați în amintirea vremurilor și modei trecute atât de iubite de mulți oameni.

Merită să pariezi pe pantofii Sofix – un clasic din Europa de Est?

Modelele de pantofi Sofix anii 80 și 90 din care poți alege de pe site sunt modele clasice pentru purtătorii din Europa de Est. Este vorba despre un stil aparte, un stil vintage care surprinde prin simplitate și prin naturalețe, dar și prin confortul pe care îl oferă purtătorilor. Alege pantofi care au un design comunist Sofix pentru a-ți completa ținutele casual, alături de articole de vestimentație sportive sau de articole potrivite pentru ținutele de zi cu zi. Pantofi Sofix cu un design simplu, minimalist, cu talpa din cauciuc și cu branțuri moi, realizate din materiale durabile, pantofi care îți oferă confort, stil, dar și un aspect șic urban de care te poți bucura zi de zi. pantofii Sofix îmbină în mod armonios stilul casual și cel sportiv, reprezentând alegerea ideală pentru cei care vor confort și stil într-o pereche de pantofi. Alege să te întorci în anii 80-90 nu numai prin aspectul acestor pantofi, ci și prin unicitatea pe care o vei resimți când îi vei purta.

Sofix - Puteți găsi brandul iconic pe epantofi.ro

Epantofi.ro îți pune la dispoziție o gamă variată de modele de pantofi marca Sofix. Alege dintre modelele de sneakers Sofix realizate într-un stil vintage, dar cu materiale de înaltă calitate și cu tehnologii moderne care fac posibilă obținerea unor pantofi perfecți din toate punctele de vedere. Alegerea unei palete de culori neutre reprezintă, de asemenea, marca brandului Sofix, dat fiind că acesta dorește să păstreze simplitatea în orice detaliu. Poți alege dintre modelele de pantofi potriviți pentru ierni Sofix, pantofi potriviți pentru sezonul cald sau rece, pantofi de culoare alb, negru, bej sau vișiniu, pantofi într-un stil pastel deosebit. Ai șansa de a găsi produsele brandului iconic pe epantofi.ro de unde poți alege modelul preferat de pantofi cu care să îți completezi în mod inedit ținutele casual sau pe cele sportive.

Sofix - Întrebări frecvente

Sofix – ce este acest brand?

Sofix este un brand care produce încălțăminte de calitate, realizată din piele naturală, cu un design simplu, minimalist, dar în același timp atractiv. Simplitatea modelelor de pantofi Sofix este tocmai aceea care îi surprinde pe aceia care își pot completa ținutele într-o manieră inedită, cu un articol care combină în mod armonios stilul modern cu stilul vintage, confortul cu aspectul stilat al oricărei ținute.

Pantofi marca Sofix – de unde sunt?

Marca Sofix își are originile în Polonia, reprezentând stilul comunist din moda anilor 80-90, în vogă mai ales în țările din Europa de Est. Astăzi, acest stil este apreciat pentru libertate și minimalism, dar și pentru calitatea pe care o reflectă materialele rezistente din care sunt realizați pantofii Sofix.