100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

De ce să ţii cont când îţi procuri încălţăminte Speedo?

Încălţămintea Speedo a luat naştere ca parte secundară a articolelor destinate înotului. Este realizată dintr-un cauciuc care asigură o foarte bună aderenţă şi împiedică alunecarea. Astfel, fie că alegi şlapii Speedo sau optezi pentru pantofii de înot, te vei bucura de o experienţă foarte plăcută pe plajă, la piscină sau în bazinul de înot.  Papucii tip flip-flop Speedo reprezintă cea mai bună variantă atunci când vrei să te simţi confortabil, gama pusă la dispoziţie de Epantofi.ro conţinând modele destinate atât celor mari, cât şi celor mici. Astfel, dacă vrei să îţi procuri o pereche de încălţăminte Speedo, vei ţine cont de contextul în care o vei purta. Pentru plajă, şlapii bărbăteşti vor completa perfect o ţinută formată din bermude şi un tricou basic, aşa cum  pentru o ţinută relaxată  într-o zi petrecută la piscină, doamnele pot alege o pereche de papuci flip-flop Speedo.

Speedo-De ce să pariezi pe acest brand?

Speedo înseamnă calitate şi profesionalism, fiind un brand care acoperă aria sportivă destinată sporturilor nautice. Din acest motiv, poţi fi sigur că a alege încălţămintea Speedo va reprezenta întotdeauna varianta câştigătoare, atunci când vrei să îţi oferi siguranţă, confort şi un aer modern, fie dacă mergi la plajă sau doreşti să adopţi o ţinută de vară lejeră. Încălţămintea Speedo este realizată din cauciuc de calitate superioară şi din materiale cu un puternic rol antiderapant, astfel că şlapii pentru copii Speedo reprezintă cea mai bună alegere atunci când micuţii trebuie să se joace în siguranţă pe marginea piscinei, în curte  sau pe plaja plină cu scoici. Şlapii Speedo prezintă caracteristica de a împleti într-o pereche de papuci siguranţa şi confortul, cu design-ul plăcut şi calitatea superioară a materialelor.

Speedo-Alegerea mamelor  practice

Vara vine cu multă distracţie şi dorinţă de joacă, astfel că cei mici trebuie pregătiţi să facă faţă tuturor provocărilor. Fie că aleargă pe aleile parcului, se joacă într-un parc acvatic sau  construiesc castele de nisip pe plajă, micuţii ar trebui să fie încălţaţi cu încălţăminte realizată din materiale de calitate, care să susţină bine picioruşul, să asigure aderenţă şi să fie antiderapantă. Astfel, şlapii pentru copii Speedo reprezintă alegerea cea mai  bună pentru micuţii curioşi, oferindu-le confort şi siguranţă, o postură corectă a piciorului şi stabilitate. Mămicile pot crea pentru micuţii lor ţinute drăgălaşe de vară, formate din costumaşe comode din bumbac sau in, pălărioare, şepcuţe şi, evident, perechea potrivită de şlapi pentru copii. Alături de micuţi, mamele vor purta şi ele ţinute estivale vaporoase, completate cu perechea de flip-flop Speedo sau cu o perche de şlapi coloraţi şi foarte comozi. 

Speedo-Întrebări frecvente

Cum alegi perechea potrivită de şlapi Speedo?

Încălţămintea Speedo îţi oferă posibilitatea de a alege diferite tipuri de şlapi destinaţi sezonului cald şi sporturilor acvatice. Şlapii Speedo sunt potriviţi ţinutelor de plajă sau unui outfit relaxat, destinat petrecerii unei zile de vacanţă estivală. În acelaşi timp, Speedo este brand-ul care îţi pune la dispoziţie pantofii antiderapanţi destinaţi strict înotului şi sporturilor acvatice, astfel că îi vei alege atunci când vrei să fii în siguranţă pe suprafeţele umede şi alunecoase.

Cum potriveşti pe picior încălţămintea din cauciuc?

Încălţămintea din cauciuc pentru înot, trebuie încălţată corect, astfel încât să îşi demonstreze caracteristicile. Pentru a se fixa bine pe laba piciorului, introduci în interiorul pantofului ambele palme, încerci să întinzi bine materialul elastic, introduci piciorul şi extragi palmele. Astfel pantoful se va plia perfect pe picior.