100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

Produse rămase: 34

Tempish - un producător renumit de patine, role și accesorii

Compania Tempish este un producător de echipamente sportive care poartă numele brandului care a fost fondat în anul 1994. Înființarea companiei are legătură cu noua ramură sportivă și noul fenomen de la sfârșitul secolului 20, anume patinajul în linie. Indiferent dacă vorbim despre sport sau activitate recreațională, activitatea a trecut printr-o dezvoltare rapidă în ultimul sfert de secol, când aproape toți copiii și majoritatea adulților au folosit patinele în linie pentru activități sportive sau recreaționale. Principalul obiectiv al companiei este să asigure echipament sportiv pentru sporturile de masă. Produsele create sunt destinate în mare parte activităților recreaționale, amatorilor și utilizărilor de intensitate ridicată, iar în unele cazuri chiar pentru sport la nivel de performanță. Dacă privești o pereche de patine în linie pentru femei Tempish Wire Lady îți vei da seama cam cât de mult au evoluat aceste echipamente în termeni de estetică, dar și de funcționalitate.

Patine cu rotile sau patine în linie Tempish ? Care vor funcționa pentru tine?

E foarte posibil ca ambele să funcționeze perfect pentru tine! Doar că sunt câteva diferențe între patinele cu rotile și patinele în linie. În primul rând, ar trebui să știi că diferența dintre cele două este că patinele cu rotile sunt cele care au patru roți plasate câte două una lângă alta, pe când patinele în linie au tot patru roți, dar toate acestea sunt plasate pe un rând, de aici și denumirea celor din urmă. Patinele cu rotile sunt bune pentru activitatea de interior, în schimb ce patinele în linie sunt excelente pentru activitățile în exterior. Dacă preferi activitățile în interior, atunci ia în considerare o pereche de patine cu rotile Tempish. Patinele cu rotile sunt foarte stabile și sunt minunate pentru plimbări, în timp ce patinele în linie se pretează unor sporturi cum ar fi patinaj viteză și hockey, din moment ce pot atinge viteze mari. Dacă îți place viteza, atunci alege o pereche de patine în linie Tempish.

Patinele Tempish - distracție minunată în aer liber pentru întreaga familie!

O ieșire pe patine în familie poate fi una dintre cele mai frumoase experiențe de vară. Plimbarea pe patine îți oferă posibilitatea de a face mișcare, dar și de a vizita locuri noi. Puteți să le încălțați direct de acasă și să porniți direct în aventură, sau să mergeți până aproape de zona în care vreți să faceți mișcare și să le încălțați acolo. Dacă știi că soției sau iubitei tale i-ar plăcea să petrecă timpul în acest mod, atunci ia-i o pereche de patine Tempish pentru femei.

Tempish - întrebări frecvente

Tempish - ce patine să alegi?

Depinde de scopul pentru care vrei să achiziționezi patinele. Dacă îți place să te plimbi și să te bucuri de peisaj în același timp, atunci alege o pereche de patine cu rotile Tempish Nessie Star. Sunt confortabile și au un aspect retro foarte plăcut. Dacă pui accent mai mult pe viteză și vrei un echipament pe care să îl folosești la activități sportive, atunci alege o pereche de patine în linie Tempish Wire Lady. Îți vei da seama din primul moment că aceste patine în linie îți vor oferi senzații tari.

Cum să frânezi pe patine Tempish?

Încă o diferență între cele două tipuri de patine, cele cu rotile și cele în linie, este modul de frânare. La patinele cu rotile ai o bucată de material extra în partea din față a patinelor, iar pentru a încetini, trebuie să atingi acea bucată de sol. La patinele în linie, bucata de material extra se află în spate, iar pentru frânare trebuie făcut același lucru, adică trebuie să atingi bucata de material de sol.