30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Tip produs
Licență
Sport
Produse rămase: 352
Afișează identificatorul versiunii

Încălțăminte sport adidas de la cel mai mare producător de încălțăminte disponibilă pe Epantofi

adidas este încălțămintea căutată de cei care au un stil de viață sportiv, sunt oameni plini de energie și în același timp țin cont de tendințele în materie de pantofi sport. Încălțămintea sport adidas întrunește toate calitățile, îmbinând perfect designul, cu confortul și calitatea materialelor din care este confecționată. O gama variată de pantofi adidas pentru femei și pantofi adidas pentru bărbați este disponibilă pe Epantofi. Poți opta pentru modelele clasice consacrate ale faimosului brand de încălțăminte sau poți alege varianta nonconformiste, cu detalii exclusiviste și culori care sparg barierele stilului clasic.

Pantofi de damă adidas - alege modelul perfect pentru alergare

Când alegi modelul de pantofi de damă adidas perfect pentru alergare ține cont de câteva detalii. Dacă alergi în oraș, ai nevoie de o pereche de pantofi adidas care amortizează foarte bine mișcările. Dacă preferi traseele accidentate, alege un model cu tracțiune și foarte rezistent. Când alergi pe o bandă de alergare ai nevoie de o pereche de pantofi sport foarte ușori. Stabilește și ce tip de amortizare ai nevoie să îți ofere pantofii sport pentru alergare. O mai bună amortizare oferă mai multă energie și confort, dar poate însemna și un pantof mai greu, care este mai sus de sol. O amortizare mai mică permite să simți solul atunci când alergi.

Încălțăminte bărbătească adidas - confort și confort pentru muncă și oraș

Încălțămintea bărbătească adidas este sinonimă cu confortul și cu versatilitatea. Modelele de pantofi aparținând faimosului brand nu mai sunt de mult timp destinate exclusiv sportului. Pantofii adidas pot fi purtați deopotrivă la ținute sport, dar pot fi încălțările perfecte pentru a le purta la muncă sau atunci când ieși în oraș cu prietenii. Iar acest lucru este posibil datorită designului pe care îl regăsim la multe modele de pantofi adidas. Multe dintre modelele de pantofi adidas pot fi purtate inclusiv la anumite costume casual sau asortate la diverse stiluri confortabile de pantaloni, pe care le poți purta la birou. Nu vei da niciodată greș dacă asortezi pantofii adidas la o pereche de jeans.

Încălțăminte sport adidas - întrebări frecvente

Cum să speli pantofii adidas?

Este recomandat să speli pantofii adidas manual. Începe prin a îndepărta murdăria acumulată printre striațiile tălpii, folosind o periuță. Șterge apoi pantofii cu o cârpă uscată. Pantofii adidas se curăță apoi folosind detergent de rufe și apă călduță. Se șterg la suprafață cu cârpă și soluția pe bază de apă și detergent.

Ce pantofi adidas să alegi?

Pantofi adidas trebuie aleși în funcție de stilul de viață și preferințele personale. Cei care au un stil sport și sunt persoane active pot alege multe modele de încălțări adidas, brandul deținând supremația pe piață la capitolul încălțări sport. Dar tot la adidas poți găsi și multe modele adaptate stilului casual, fiind ideale pentru purtatul de zi cu zi.

Care pantofi adidas sunt ideali pentru purtați zilnice?

Pentru a fi purtați zilnic ideale sunt Stan Smith, cel mai faimos model marca adidas. Datorită stilului minimalist și versiunilor noi de culoare aceștia pot fi integrați la multe tipuri de ținute de zi. Modelul adidas Superstar poate fi de asemenea purtat la ținutele lejere, de zi.

Cât timp există garanția pentru pantofii adidas?

Pantofii adidas au o garanție de 2 ani, la fel că toate produsele vândute de epantofi.ro. Toate produsele din oferta epantofi.ro sunt originale și provin direct de la producători sau distribuitori siguri.