30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Mărime
Etichetă produs
Marca
Culoare 1
Încălzire
Tipul de închidere
Produse rămase: 110
Afișează identificatorul versiunii

Botine verzi pentru femei - alegeți încălțămintea în culoarea preferată

Botinele din piele naturală, într-o culoare verde unică, vă vor completa perfect look-ul și îl vor face unic. >Diferite de tipuri de talpă, inclusiv talpa tractor împreună cu această culoare vor forma un duo extrem de armonios, oferind un stil feminin și un confort unic la mers. Veți avea siguranța căldurii și confortului cu o pereche de botine verzi din piele de antilopă pentru femei. Prezența fermoarului sau a șiretului stilat este soluția perfectă dacă vă doriți botine verzi pentru femei care să se plieze perfect pe picior. Talpa este elaborată din material de înaltă calitate, ce oferă piciorului un plus de comoditate. Acest tip de botine este destinat purtării zilnice. >Culoarea verde al botinelor le oferă o imagine originală și oferă look aparte întregii ținute.

O pereche de botine se caracterizează prin calitate înaltă datorită producției din piele naturală italiană.

Botine verzi din piele de antilopă pentru femei - pentru femeile care apreciază originalitatea

Aceste botine verzi din piele naturală pentru femei vă vor surprinde cu designul și culoarea lor neobișnuită. Modelele în verde arată fenomenal și se potrivesc oricărei ținute. Botinele atrag cu siguranță atenția, iar decupările și decorațiile deosebite conferă un stil original încălțămintei. >Pantofii sunt confecționați din piele naturală italiană, ceea ce îi face să fie o garanție a unei calități excelente. Botinele verzi pentru femei, confecționate din piele naturală sunt extrem de moi la atingere și se poartă cu plăcere. >Botinele din piele naturală sunt durabile, ceea ce le face o investiție excelentă. Învelișurile din piele sunt mult mai moi decât cele din piele artificială, iar dacă pielea este tratată corespunzător, atunci va fi rezistentă la apă și la alte lichide.

Botine verzi din piele naturală pentru femei - un must-have în garderoba oricărei fashioniste

Botinele verzi din piele naturală pentru femei sunt un accesoriu de vis la o ținută pentru femeile care vor să arate la modă și să se simtă confortabil și atunci când merg la serviciu. Botinele sunt realizate din piele naturală, care este plăcută la atingere, permeabilă la aer și care se așează frumos pe picior. Botinele sunt ideale pentru primăvara devreme și toamna, când vremea este încă incertă și arată cel mai bine atunci când sunt asortate cu rochii, fuste sau chiar pantaloni. Aceste botine verzi din piele de antilopă pentru femei >sunt disponibile în mai multe nuanțe de verde, din care este mai ușor să alegeți varianta preferată pentru a se asorta cu geanta, haina sau paleta de culori aleasă.

Botine verzi pentru femei - întrebări frecvente

Botine verzi pentru femei - de unde se pot procura?

Botinele verzi pentru femei pot fi procurate în magazinul Epantofi. Magazinul Epantofi oferă servicii și produse profesionale fiecărui client, oferind produse atent selecționate, ale celor mai bune branduri internațional. Asortimentul de încălțăminte este constant îmbogățit cu cele mai exclusiviste mărci.

Botine din piele de antilopă pentru femei - cum aveți grijă de ele?

Ca să arate bine, botinele trebuie îngrijite corespunzător. Înainte de a fi purtate, ar fi bine să fie prelucrate cu produse speciale. Pe fiecare pereche se va aplica un strat uniform de produs corespunzător pentru tipul de piele respectiv. Impregnarea trebuie repetată o dată la un timp și după fiecare curățare umedă sau spălare. În cazul pielii de antilopă, se va procura o perie specială cu care se va curăța încălțămintea.