100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

256 produse

Cizme Rieker până la gleznă pentru femei- perfecte pentru sezoanele de toamnă și de iarnă

Rieker produce o gamă largă de pantofi pentru femei și bărbați, cum ar fi faimoșii săi pantofi cu cusături Strobel, care sunt cunoscuți în toată Europa ca fiind unul dintre cei mai confortabili și mai ușori pantofi care sunt la vânzare astăzi. Pantofii au o talpă ușoară realizată din poliuretan și aceasta este cusată în colț la fețele din piele de înaltă calitate. Compania produce, de asemenea, o gamă de mocasini foarte eleganti și practici atât pentru bărbați, cât și pentru femei, în stiluri cu nume Doro Whitney și Tamara pentru femei și Garrit și Joshua pentru bărbați. Cel mai popular produs al lor este totuși pantoful sport atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Calitatea materialelor și modul în care această încălțăminte este fabricată, cu atenție pentru detalii, face ca încălțămintea pentru sezoanele reci să fie una preferată de majoritatea oamenilor. Dacă îți dorești confort termic și siguranță a picioarelor, atunci încălțămintea Rieker este cea mai bună alegere. Alege un model de cizme izolate până la gleznă Rieker și în mod sigur vei depăși fără probleme zilele geroase de iarnă.

Cizme Rieker până la gleznă burgundy – alege încălțăminte în culoarea ta favorită

Iar faptul că îți poți alege încălțămintea în nuanțele tale favorite, fie că vorbim depsre clasicele nuanțe de negru, gri, maro sau bej și până la nuanțele ușor extravagante cum ar fi burgundy, albastru sau verde, Rieker vine în întâmpinarea clienților cu modele care sigur vor face din ținuta ta una deosebită. Alege o pereche de cizme până la gleznă Rieker pentru femei în nuanța ta preferată și poartă-le atât la birou cât și la o plimbare prin oraș sau la o întâlnire cu colegii. Clasicele ghete până la glezna Rieker maro sunt potrivite în ținute de toamnă și de iarnă, alături de un palton în aceeași nuanță. Sau poți opta pentru modelele de ghete până la gleznă negre Rieker pentru femei, pe care le poți asorta foarte ușor cu orice articol vestimentar și le poți purta în orice context.

Cizme Rieker până la gleznă pentru iarnă – călduroase și totuși confortabile

Chiar dacă vorbim despre cizme până la gleznă, trebuie să știi că acestea pot fi călduroase. Modelele de ghete până la gleznă pentru iarnă Rieker sunt fabricate în așa fel încât îți vor oferi confortul termic necesar în zilele de iarnă. Încearcă niște ghete până la gleznă cu șiret Rieker și vei vedea ce înseamnă confort și comoditate.

Cizme Rieker până la gleznă pentru femei -  întrebări frecvente

Cizme Rieker până la gleznă pentru femei -  de unde să le cumperi?

Ghete până la gleznă negre Rieker sau ghete până la gleznă maro Rieker, indiferent care este alegerea ta, le vei găsi pe Epantofi, de unde le poți comanda și le vei avea în cel mai scurt timp la tine acasă.

Cizme Rieker până la gleznă pentru iarnă- ce este această companie?

Pantofii Rieker ca brand are acum mai bine de un secol și un sfert, iar în cei o sută treizeci de ani de existență, compania a crescut la proporții epice. Compania de încălțăminte a fost începută ca o simplă fabrică de pantofi în orașul Tuttlingen de către Heinrich Rieker și Carl Seitz sub numele lor de familie, Rieker Seitz. Câteva decenii mai târziu, în 1901, Carl Seitz a părăsit compania și numele său a fost eliminat din numele companiei. La doar patru ani după aceasta, Heinrich a murit în 1905, iar conducerea companiei a fost preluată de cei trei fii ai săi Karl, Ernst și Heinrich.