30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Mărime
Etichetă produs
Marca 1
Culoare
Încălzire
Tipul de închidere
Produse rămase: 56
Afișează identificatorul versiunii

Cizmele de zăpadă pentru femei UGG - asigură confort termic la cel mai înalt nivel

Cizme UGG damă: sunt o veritabilă referință pentru un confort termic de neegalat. Simpla menționare a pantofilor sau cizmelor Ugg de damă ne duce cu gândul la aceste cizme confortabile căptușite, irezistibile pe vreme rece. Marca oferă și alte modele urbane și contemporane, cum ar fi pantofii de sport sau cizmele din piele. Cizmele cu căptușeală pentru femei Ugg sunt delicate datorită exteriorului din piele de căprioară, interiorului din lână și chiar a unei mici fundițe ca ornament. Aceste cizme de zăpadă UGG sunt foarte în vogă și în sezonul toamnă – iarnă 2022-2023, fiind cele mai drăguțe, călduroase și confoatabile, o elegere perfectă deci pentru vremea mai urâtă de afară.

Cizme de zăpadă UGG - un look confortabil și elegant pentru fiecare zi și pentru oraș

Cu designul lor minimalist, profilul lor compact și materialele lor naturale, modelele de cizme UGG marchează triumful unei siluete de un nou tip. Sunt cele mai apreciate, atât iarna, cât și toamna, atât în exterior cât și la interior, marcând o veritabilă artă de a trăi, care nu cunoaște nici anotimpuri, nici frontiere. Pe site-ul EPANTOFI vei găsi o mulțime de modele de cizme, sandale sau pantofi, care se pot adapta tuturor nevoilor sau situațiilor: nunți, aniversări, ceremonii, plimbări sau sport. Vei găsi o mare varietate de culori, modele sau forme. Și un lucru e sigur- aceste cizme îmblănite chiar dau dependență datorită blănii de la interior și cu siguranță că vei vrea și tu să le porți peste tot. Cizmele îmblănite în nuanțe de negru se pot purta cu o rochie structurată pentru cea mai frumoasă alură smart și minimalistă. Poți completa totul cu un palton mai lung. Dar, combinate cu o pereche de blugi drepți, un pulover irlandez și o geacă parka îmblănită, vei obține cel mai cool look, dar și casual, perfect atunci când vrei să fugi de jungla urbană.

Cizme de zăpadă UGG - ideale pentru rochii și blugi

Îți poți pune în valoare feminitatea înnăscută prin asocierea acestor cizme cu o rochie fluidă, de inspirație boemă, deoarece modelele de cizme Ugg de zăpadă pentru femei oferă o senzație de boho irezistibilă, dar poți alege și o rochie tip pulover călduroasă și elegantă, o modalitate excelentă de a-ți asigura cea mai confortabilă ținută. Blugii drepți sau blugii mom vor pune și ei cel mai bine în valoare acest tip de cizme. Cizmele UGG arată cel mai bine și alături de o pereche de blugi în nuanțe de ivoire, de un tricou alb și de un blazer în nuanțe de taupe. Dar poți pune peste și un pulover din lână și să înlocuiești blazerul cu un palton.

Cizme de iarnă pentru femei UGG pentru zăpadă - întrebări frecvente

Cum se curăță UGG?

În primul rând, alege instrumentele potrivite: un burete curat și moale, apă caldă, un șampon blând și o perie de piele de căprioară, înmoaie ușor UGG-urile tale pe toată suprafața pentru a evita crearea de noi pete iar dacă pata este prea mare, adăugă un strop de șampon și înlocuiește buretele cu o perie. Lăsă-le să se usuce timp de 24 de ore într-un loc întunecat, la temperatura camerei și finalizează curățarea prin perierea lor în direcția fibrelor cu o perie de piele de căprioară

UGG - Ce este această companie?

Încă din 1978, UGG folosește cele mai înalte standarde de măiestrie din lume și utilizează diverse materiale de cea mai bună calitate, pentru a oferi o senzație unică deoarece la bază aceste cizme mari și căptușite erau rezervate surferilor australieni care doreau să își învelească picioarele în moliciune după o zi grea pe valuri. Fie că este vorba de piele de oaie premium cu două fețe sau de lână UGG pure moale și luxoasă, aceste materiale de calitate excepțională sunt atent selectate, rafinate și lucrate manual pentru a oferi o experiență de neegalat pentru ca tu să te bucuri de cele mai confortabile cizme de zăpadă.