Produse rămase: 793
Afișează identificatorul versiunii

Cizme de damă în stilul tau.

Cauți încălțămintea de iarnă perfectă, care să se potrivească cu rochii, dar și cu pantaloni? Cizmele de damă sunt răspunsul. Încălțămintea cu carâmb înalt, la modă de mulți ani este disponibilă într-o gamă variată de modele. Cizmele înalte de iarnă cu toc reprezintă alternativa perfectă pentru lunile mai reci la pantofii cu toc clasici. În ultimele sezoane, cizmele de damă cu toc gros, care sunt mai stabile decât tocurile înalte și arată la fel de feminin, dau tonul. Cu toate acestea, dacă preferi confortul, la noi vei găsi și cizme pentru femei cu talpă plată, de exemplu, modelele de cizme lungi riding. Și pentru că designerii de modă prezintă noi versiuni ale cizmelor pentru femei în fiecare sezon, pe epantofi vei găsi cele mai la modă modele, printre care cizmele pentru femei peste genunchi, care sunt îndrăgite de celebrități și bloggeri de modă, precum și cizme cu carâmbi largi sau încrețiți, cizme pentru femei pe coturn și multe altele. Sortimentul include cizme de damă din piele întoarsă și piele naturală netedă, precum și modele din piele ecologică sau material textil.

Cizme de damă moderne

Te întrebi care sunt cizmele perfecte pentru tine? Cele care se vor potrivi stilului tău. Așadar, dacă preferi hainele cu croi simplu și culori de bază, atunci vei avea nevoie de o pereche de cizme negre, fără decorațiuni suplimentare. Preferi stilul boho, inspirat din cultura hippie, cu cămăși largi, cu modele brodate și pantaloni de tip bootcut? Alege cizme pentru femei din piele întoarsă maro – simple sau cu franjuri acum la modă. Urmărești moda și cauți pantofi inspirați de cele mai noi prezentări? Alege cizmele de damă albe, care sunt din nou la modă și sunt purtate de formatoarele de trenduri din întreaga lume. Cu ce se asoretează cizmele? Modelele elegante merg bine cu rochii dar și cu cămașă și fuste tip creion, creând astfel stilul perfect de toamnă sau de iarnă pentru birou. Poartă-le și cu blugi și pulovere calde supradimensionate și combină cizmele lungi cu rochii și fuste scurte – ținuta perfectă pentru o petrecere!

hii dar și cu cămașă și fuste tip creion, creând astfel stilul perfect de toamnă sau de iarnă pentru birou. Poartă-le și cu blugi și pulovere calde supradimensionate și combină cizmele lungi cu rochii și fuste scurte – ținuta perfectă pentru o petrecere!