100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

24 produse

Încălțăminte de lucru pentru femei – pentru protecție eficientă a picioarelor femeilor

Față de bărbați care lucrează des în medii extrem de dure sau în condiții destul de grele și au nevoie de echipamente speciale de protecție, în cazul femeilor întâlnim mai rar acest mediu de lucru. Însă nu este exclus să dăm peste doamne care fac o muncă periculoasă la același nivel și cu același profesionalism ca bărbații. Totuși, cele mai frecvente medii de lucru pentru doamne necesită echipament de lucru mai degrabă pentru confort decât pentru protecție. Sau poate pentru că este un regulament de ordine interioară a locului de muncă care cere un anumit echipament. Cel mai des în echipamentele de muncă pentru doamne întâlnim încălțămintea si halatele de protecție. În job-uri care te solicită la multe ore de stat în picioare, de exemplu, este foarte important ca încălțămintea pe care o porți să fie una confortabilă. În plus, este posibil să nu dorești să stai cu încălțămintea personală toată ziua de muncă, pentru a nu o expune la factori care ar putea să o deterioreze.

Încălțăminte ușoară de lucru – confort pe toată durata unei zile solicitante și lungi de lucru

Pentru că foarte multe activități profesionale pentru doamne, cum ar fi profesia de asistentă medicală sau coafeză, presupune statul în picioare pe perioade lungi și în acest fel suprasolicitarea picioarelor, este important ca încălțămintea să fie una ușoară și confortabilă. Alege o pereche de încălțăminte de lucru cu talpă ortopedică, în așa fel încât piciorul să fie susținut perfect anatomic. Materialele potrivite pentru încălțămintea de lucru sunt cele naturale, care vor permite piciorului sp respire. 

Încălțăminte de lucru cu talpă pentru femei– de ce trebuie să alegi încălțăminte profesională?

Întotdeuna alege încălțăminte de lucru profesională, pentru că este foarte important să îndeplinească anumite condiții în așa fel încât să nu îți fie afectată sănătatea picioarelor. Pe Epantofi vei găsi o gamă variată de încălțăminte de lucru pentru femei de la producători de top în domeniu, astfel că vei avea cele mai bune condiții pentru a-ți desfășura activitatea profesională. Poți să alegi un model de încălțăminte de lucru fără vârf întărit, sau una cu vârful întărit dacă activitatea presupune că te-ai putea accidenta la picioare. Încălțămintea de lucru ușoară pentru femei este des preferată de către doamnele care petrec mult timp în picioare. În unele cazuri, cum ar fi în spitale sau saloane de înfrumusețare și clinici de cosmetică, doamnele preferă încălțăminte de lucru pentru femei cu platformă.

Încălțăminte de lucru pentru femei – întrebări frecvente

Ce încălțăminte de lucru pentru femei să alegi?

Alege modele de încălțăminte de lucru ușoară, care să nu îți îngreuneze picioarele și care să îți ofere confort. În plus, trebuie să alegi încălțăminte care să lase piciorul să respire, pentru a evita traspirația și implicit disconfortul termic. Alege în funcție de mediul în care lucrezi, de la pantofi de muncă închiși, cu vârful întărit sau nu, până la șlapi de muncă care să îți ofere condițiile necesare desfășurării activității tale profesionale optim și productiv.

Cum să cureți încălțămintea de lucru pentru femei?

Încălțămintea de lucru se curăță conform instrucțiunilor date de către producător. Noi te sfătuim să o cureți chiar după fiecare purtare, mai ales dacă lucrezi în condiții care ar putea să o deterioreze rapid, de exemplu cu anumite substanțe sau praf în exces. Încălțămintea de lucru cu talpă aderentă se curăță cu o cârpă moale și detergent și se evită spălarea ei în mașina de spălat, chiar dacă aceasta ar avea funcția pentru spălat încălțăminte. În plus, dacă producătorul recomandă, se pot folosi anumite substanțe pentru întreținerea corespunzătoare a acesteia.