30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Mărime
Etichetă produs
Marca
Culoare 1
Încălzire
Tipul de închidere
Produse rămase: 58
Afișează identificatorul versiunii

Experimentează alura unică şi versatilitatea modelelor de sneakers argintii, o alegere modernă şi în tendinţe

Modelele de sneakers argintii de damă, tind să fie preferatele celor care doresc să îşi scoată în evidenţă stilul îndrăzneţ, reprezentând o alegere modernă şi foarte versatilă. Fie că preferi încălţămintea total argintie, fie că alegi modele în care argintiul se împleteşte cu alte tonuri şi nuanţe, aşa cum sunt perechile de sneakers de damă negru cu argintiu, trebuie să ştii că acest tip de strălucire este bine-venit în orice tip de ţinută de zi. Astfel, atunci când vrei să ieşi din anonimat şi să îţi punctezi stilul, nu ezita să încalţi perechea argintie de sneakers, versatilă, modernă şi în tendinţe.

Îmbunătăţeşte-ţi stilul, cu sneakers argintii de damă, ideali pentru a aduce un plus de strălucire şi confort ţinutelor tale

Vrei să dai o notă unică ţinutei tale office, atunci fii îndrăzneaţă şi poartă-ţi modelul preferat de sneakers de damă negru cu argintiu, alături de o pereche de pantaloni drepţi din stofă neagră şi o cămaşă albă. Ţinuta ta nu va ieşi din tiparele formale, ci doar va primi un plus de strălucire şi personalitate, ajutându-te să te simţi confortabil pe durata întregii zile. Adoptă modele cu o accesorizare moderată şi combină-le cu un rucsac negru din piele, o servietă sau cu o geantă tip poştaş.

Creează-ţi un stil urban plin de charm, purtând o pereche de sneakers negri cu argintiu, alături de blugi, tricouri imprimate şi jachete din piele

Perechea de sneakers negru cu argintiu, nu poate lipsi din ţinutele tale de zi, destinate plimbărilor prin oraş, sesiunilor de cumpărături, evenimentelor desfăşurate în aer liber sau unei călătorii cu maşina sau avionul. Alături de blugi şi tricouri imprimate, perechea de sneakers argintii de damă va cadra foarte bine cu o jachetă din piele, creându-ţi un look urban plin de originalitate şi stil. Adaugă o geantă shopper sau un model crossbody, outfit-ul tău fiind astfel complet, modern şi foarte degajat.

Păşeşte în eleganţa casual, purtând sneakers Liu Jo, în combinaţii effortless, alături de rochii sau fuste vaporoase

Stilul effortless este abordat în cadre din ce în ce mai variate. Îţi poţi combina îndrăzneţ texturile şi stilul pieselor vestimentare, încălţămintei şi accesoriilor, obţinând unele dintre cele mai non-conformiste outfit-uri. Poartă perechea preferată de sneakers argintii de damă Liu Jo, împreună cu o rochie lungă şi vaporoasă, ţinuta ideală pentru o seară de vară petrecută cu prietenii la terasă. De asemenea, creează o ţinută de mare efect, combinând o fustă lungă şi largă din mătase, un top mulat şi perechea  preferată de skechers de damă argintii, ori de câte ori vrei să faci o plimbare lungă prin oraş.

Descoperă o varietate foarte amplă de sneakers de damă argintii, doar pe Epantofi.ro

Îţi place încălţămintea comodă, dar şi modernă, vrei să te simţi confortabil, dar să şi arăţi bine, atunci nu ezita să vizitezi Epantofi.ro, locul în care vei descoperi cele mai variate modele de sneakers argintii de damă. Moderne şi potrivite ţinutelor de zi, modelele de sneakers argintii nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Fie că preferi modelele simple, fie că te îndrepţi către modele puternic accesorizate, Epantofi.ro te aşteaptă cu o paletă amplă de modele de sneakers argintii de damă, produse sub semnătura unora dintre cele mai cunoscute branduri, dintre care:

  • Emporio Armani
  • Eva Minge
  • Pepe Jeans
  • Eva Longordia
  • Karl Lagerfeld
  • Patrizia Pepe
  • Guess
  • Versace 
  • Liu Jo

Sneakers de damă argintii-Întrebări frecvente

Sunt modelele de sneakers de damă argintii, potrivite pentru plimbări ori drumeţii?

Modelele de sneaker argintii de damă pot fi adoptate în ţinutele tale de zi, conferindu-ţi un plus de strălucire şi stil. Fiind vorba despre o abordare stilistică sofisticată, este recomandat ca sneakers argintii să facă parte din ţinutele urbane, mai puţin din cele adoptate atunci când pleci într-o drumeţie.

Cum este recomandat să cureţi perechea de sneakers Liu Jo, astfel încât să îi păstrezi strălucirea? 

Pentru a păstra strălucirea şi frumuseţea unei perechi de sneakers argintii Liu Jo, este recomandat să o cureţi cu o lavetă moale, după fiecare purtare. Îndepărtează orice urmă de noroi sau praf, după care depoziteaz-o în cutie.