30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Mărime
Etichetă produs
Marca
Culoare
Tipul de închidere
Lățimea pantofului
Produse rămase: 23
Afișează identificatorul versiunii

Saboți de lucru – ușori și confortabili pentru munca de zi cu zi

Saboții de lucru sunt cea mai potrivită alegere pentru personalul medical, pentru infirmiere, asistente și nu numai deoarece oferă confort și respirabilitate. Sunt antiderapanți, beneficiază de o aderență ridicată și sunt perfecți pentru o zi lungă de muncă. Medicii, asistentele și alte persoane care activează într-un domeniu care necesită saboți de lucru își petrec o mare parte din zi în picioare și se deplasează frecvent dintr-un loc în altul, picioarele lor riscă să obosească dacă aleg alt timp de încălțăminte. Alege o pereche de saboți de lucru lejeri și confortabili.Saboții de lucru pot fi purtați de oricine, sunt ideali pentru toate persoanele care sunt angajate în activități susținute și de durată. Au talpa ușr curbată ceea ce înseamnă că îmbunătățesc senzația de oboseală și de greutate pe care o persoană o poate simți la încheierea unei zile obositoare de muncă. Atâta vreme cât alegi dimensiunea potrivită, nu vor strânge piciorul, nici nu vor jena.

Saboți de lucru din piele – alege confortul sporit

Pentru activitățile zilnice la muncă, unde nu există factori de risc prea mari, nimic nu este mai potrivit decît o pereche de saboți de lucru albi.  Recomandați pentru o muncă mai ușoară, sunt confortabili și deosebit de ușori, oferind o excelentă mobilitate. Saboții pot fi folosiți fără probleme într-un mediu sanitar precum un cabinet medical, laborator sau spital. Saboții de lucru din piele reprezintă o veritabilă plăcere pentru picioarele obosite, solicitate zi de zi la locul de muncă. Sunt extrem de rezistenți, durabili în timp oferă flexibilitate în timpul mișcării. Pielea din care sunt confecționați este moale și plăcuți la contactul cu pielea.Saboții de lucru sunt ideali deoarece favorizează o mai bună circulație a sângelui, activează mușchii picioarelor, sunt mai mult decât eficienți în prevenirea vaselor de sânge sparte sau varicelor. În ciuda numeroaselor eforturi depuse într-o zi lungă de muncă, nu vei resimți deloc tensiunea numeroaselor ore petrecute în picioare. Saboții medicali oferă un mers echilibrat, indiferent de greutatea celui care îi poartă.

Saboți de lucru din piele – simpli sau cu modele moderne? Alege din gama variată oferită de Epantofi

Poți alege din saboți de lucru din piele simpli sau cu modele moderne, în diferite culori. Alege saboți din piele deoarece au proprietăți antibacteriene. Cu alte cuvinte, împiedică apariția micozelor la picior sau dermatitelor. Piciorul nu transpiră deoarece este aerisit, umiditatea nu este favorizată, mirosurile neplăcute sunt evitate. Perforațiile specifice sunt cele care permit circularea aerului. În plus, cusăturile sunt extrem de discrete și nu deranjează. O pereche de saboți de femei de lucru conferă avantajul unui mers sănătos și natural, asigură distribuția uniformă a masei musculare. Pe tot parcurul purtării se resimte un confort valabil.

Încălțăminte de lucru - Întrebări

Saboți de lucru pentru femei – care sunt cei mai potriviți pentru a lucra într-un spital?

Saboții medicali reprezintă o alegere firească pentru persoanele care lucrează în domeniul medical, într-un spital spre exemplu. Sunt alegerea ideală deoarece sunt special creați pentru a conferi un suport optim în purtare pe o perioadă lungă de timp. Sunt, cel mai adesea, realizați din piele, sunt mai mult decât indicați pentru a fi purtați într-o unitate medicală deoarece respectă condițiile de igienă, extrem de stricte într-un spital.

Saboți de lucru pentru femei – de unde îi cumpărăm?

Alege o pereche de saboți de lucru pentru femei din oferta Epantofi pentru a beneficia de un confort sporit pe întreaga durată a programului de lucru, pentru a reduce stresul asupra coloanei vertebrale și asupra articulațiilor. Sandalele și saboții din oferta Epantofi reprezintă o încălțăminte elegantă, cu talpa flexibilă. În plus, gelul cu memorie asigură confort maxim.