30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Mărime
Etichetă produs 1
Marca
Culoare
Lățimea pantofului
Tipul vârfului
Produse rămase: 778
Afișează identificatorul versiunii

Saboți de damă pentru stilul de zi cu zi pentru clienții eleganți și pretențioși

Noua tendință legată de acești saboți a fost apreciată de mulți stiliști, bloggeri și fashioniste. Acești pantofi „grei”, inspirați de saboții olandezi, se referă la estetica deceniilor anterioare. Poți fie să iubești, fie să urăști acești saboți damă. Cele mai la modă modele din ultimele sezoane sunt decorate cu broderii complicate, nituri, știfturi, pietre, legături și cusături vizibile. Acest tip de încălțăminte casual arată grozav în stilul referitor la natură, lumină și hippie. Alege dintre modelele de saboți premium cu toc din piele sau piele întoarsă. Saboții cu siguranță îți vor permite să ieși în evidență în mulțime. Aspectul lor greu va introduce un caracter neobișnuit oricărui stil și o notă de originalitate.

Saboți de damă premium într-un stil elegant – asortează-i cu restul ținutei

În colecțiile mărcilor celebre vei găsi o mulțime de variații inspiratoare ale șlapilor și saboților de damă. Talpa groasă caracteristică este adesea decorată cu un toc înalt. Vara, saboții de damă si șlapii stilizați ca sandale deschise sunt foarte populari . Stiliștii sfătuiesc să le porți în combinație cu blugi sau pantaloni cargo la moda. Pantaloni albi sau albaștri, un tricou colorat și o eșarfă legată sub gât vor sublinia perfect natura simplă a încălțămintei. Dacă adaugi setului un rucsac din piele sau o geantă de mână din bretele împletite - totul se va prezenta ca o ținută urbană foarte consistentă și modernă.

Saboți premium pentru femei – soluția perfectă pentru femeile stilate primăvara și vara

Sarah Jessica Parker, poartă acești saboți premium cu blugi strâmți și pulovere tricotate cu o țesătură complexă. Daca ai de gând să îi porți cu fuste sau rochii, alege varianta decorată cu crampoane metalice sau pietricele decorative. Modelele din piele lăcuită în culori expresive, aprinse sunt o propunere pentru curajoși. Poți purta acești saboți cu pantaloni de piele, o jachetă din denim sau o rochie scurtă fără mâneci.

Saboți premium pentru femei - Întrebări frecvente

Saboți de damă – pe care să îi alegi?

Conform ofertelor de saboți damă disponibile, vei găsi multe modele, materiale și culori diferite. Aceștia pot fi purtați de toate vârstele, fie ca mergi la plimbare, in drum spre serviciu, ca papuci sau ca pantofi de grădină. Modelele de saboți premium din piele sunt disponibili pentru serviciu sau pentru ieșiri cu prietenii. Nu doar că sunt eleganți, ci pot fi combinați perfect cu o varietate de ținute.

Saboți de damă – care este cel mai bun material?

Modelele de saboți premium pentru femei din piele sunt cea mai bună opțiune. Aceste versiuni de înaltă calitate sunt pantofi ocazionali durabili și robuști, care sunt, de asemenea, populari pentru asocierea cu o varietate de ținute. Poți alege în continuare între piele reală și imitație.

Cu ce să porți saboți de damă?

Practic, saboții dama pot fi combinați cu o varietate de ținute și pot completa perfect look-ul.