100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
  • Sandale de zi cu zi 116
Produse rămase: 116
Filtre selectate (1)

Sandale Lasocki pentru femei – cu platformă mai înaltă sau mai joasă sau fără toc

Sandalele de la marca Lasocki, cu o platformă mai înaltă sau mai joasă sau cele fără toc sunt cele care te ajută să abordezi vara în deplină seninătate și lejeritate. Astfel, că poți alege sandale cu platformă Lasocki femei care sunt alianța perfectă între confort și eleganță. În orice caz, sunt alegerea perfectă pentru cele mai frumoase ținute din viața de zi cu zi. Astfel că, poți alege sandale cu platformă Lasocki femei care pot fi adaptate la diferite look-uri, în funcție de ocazie. Pentru ieșirile în oraș, se pot alege sandalele clasice, care se potrivesc perfect cu o rochie de vară frumos colorată. Pentru birou, se pot alege sandale cu o platformă mai înaltă, de purtat cu o bluză de mătase și pantaloni 7/8. Dacă ai în plan plimbări mai lungi poți alege sandale femei fără toc. Acestea dau o notă feminină unui simplu tricou și unor pantaloni scurți. Fie că vrei să optezi pentru un look casual sau unul mai elegant, vei găsi pantofi pe măsura preferințelor sau dorințelor printre sandale femei Lasocki EPANTOFI.

Sandale Lasocki de damă cu platformă - eleganță casual

Modelele de sandale Lasocki de damă cu platformă merg de minune atât cu ținute mai elegante, cât și cu ținutele mai casual. De la nuanțe de negru clasic la nuanțe mai strălucitoare sau mai originale, la gri argintiu, toată lumea va găsi cu siguranță stilul potrivit pentru ținuta sa. Sandalele Lasocki care au o platforma mai joasă sau mai înaltă se potrivesc cu rochii scurte tip trapez sau cu fuste tip pantalon înflorate, care sunt foarte populare pentru o zi însorită. Dar ne plac și sandalele plate Lasocki femei purtate cu mini-sorturi sau rochii maxi super ușoare

Sandale Lasocki de damă din piele - durabile și confortabile

Pentru a face față cu stil, eleganță, dar și cu un plus de confort sezonului estival, modelele de sandale Lasocki de damă din piele sunt cea mai bună alegere. Pentru a te asigura deci de un plus de confort în orice situație și pentru a purta cele mai calitative, durabile și confortabile modele de sandale, aruncă un ochi la cele din piele de la marca Lasocki, de pe site-ul EPANTOFI. Există o mulțime de modele de sandale de piele, de cea mai înaltă calitate, cu un design atrăgător, de la cele mai originale, la cele mai simple sau mai clasice. T>oate produsele disponibile sunt realizate din materiale de înaltă calitate, primesc atenţie maximă din partea producătorilor şi au durabilitate crescută. Analizându-se şi aspectul clasic, se poate puncta că sunt combinaţia perfectă dacă îţi doreşti încălţăminte premium.

Sandale de zi cu zi Lasocki pentru femei - întrebări frecvente:

Sandale de damă Lasocki - cum să le îngrijești?

Dacă sandalele tale sunt din material sintetic, clătește-le pur și simplu sub robinet sau bagă-le la duș! Sandalele din piele, nubuc sau piele de căprioară necesită o abordare mai delicată deoarece trebuie îndepărtată mai întâi murdăria de pe curele și tălpi cu o perie moale, apoi să fie curățate cu apă caldă cu săpun și o cârpă moale.

Sandale de damă Lasocki - de unde să le cumperi?

Pantofii mai lejeri și mai confortabili, cum ar fi sandalele Lasocki, sunt un must-have pentru vară. Confortabile, elegante și plăcute de purtat, aceste sandale sunt oferite în diferite modele pe site-ul EPANTOFI așa că trebuie să îți faci timp și să te uiți pe site să găsești perechea perfectă care să se potrivească preferințelor tale vestimentare.