100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

Cizme de călărie pentru femei - ce stiluri se potrivesc cu ele?

Pentru femeile care preferă clasicele atemporale și sunt tradiționaliste fidele, se recomandă să includă în garderobă o pereche de cizme de călărie damă de la branduri precum Hippica sau Horka. Dacă cizmele lungi sunt ideale pentru profesioniste, modelele de cizme de călărie pentru femei Jodhpur sunt mai scurte și se recomandă purtarea unor jambiere sau protecții peste pantaloni. Aceste cizme călărie damă sunt o opțiune pentru doamnele care apreciază o mai mare libertate de mișcare. Datorită structurii anatomice a cizmei, piciorul este plasat în etrier în poziția corectă. Acest lucru este posibil datorită tălpii anti-alunecare și tocului mai înalt.

Cizme de călărie pentru femei - ce merită luat în considerare atunci când cumperi o astfel de încălțăminte?

Cizmele de călărie pentru femei diferă prin materialul din care au fost confecționate. Mai scumpe și în același timp mai rezistente, alese de profesioniști, obligatorii pe picioarele iubitoarelor acestui sport, sunt cizmele din piele. Picioarele se potrivesc perfect, unele sunt atât de ușoare încât aproape că nu simți prezența lor pe picior. Încălțămintea din cauciuc va fi mai ieftină, dar nu trebuie neapărat considerată „mai proastă”.

Manopera bună și materialele de înaltă calitate favorizează utilizarea lor îndelungată. Pentru începătoare, aceasta este o opțiune excelentă. Cizmele călărie damă pot fi completate suplimentar cu o umplutură specială care protejează împotriva frigului în zilele deosebit de reci. Este fabricată din lână cu proprietăți excelente de izolare termică. Materialul este plăcut la atingere, în timp ce lipsa cusăturii din interior previne eventualele abraziuni ale pielii.

Cizme de călărie de damă - ai grijă de siguranța și confortul tău în timpul călătoriei

Pentru alergare, schi, snowboard și ciclism, ai nevoie de încălțăminte adecvată, diferită. Este similar și în cazul echitației, adică o disciplină care aduce mari emoții. Prin urmare, nu este greu să uiți de pregătirea adecvată pentru antrenament sau competiție. Aceste cizme călărie damă sunt ușor de recunoscut, sunt clar diferite de pantofii sport, de fapt se referă mai mult la pantofii pe care femeile le poartă zi de zi, cizme Jodhpur și cizme înalte.

Cizmele de călărie de damă ar trebui să ofere confort și comoditate, precum și să îți protejeze picioarele împotriva posibilelor răni. De asemenea, sunt concepute astfel încât contactul direct al calului cu ele să nu fie neplăcut pentru el. Magazinul online Epantofi.ro are în portofliu cizme călărie damă de la branduri precum Horka sau Hippica, modele pe care merită să le alegi dacă iubești acest sport. Verifică această categorie și alege modelul potrivit pentru tine.

Cea mai bună ținută sport

Pentru începătoare, cele mai potrivite sunt cizmele călărie damă Jodhpur, care datorită căptușelii nu prea înalte, sunt ușor de reglat. Pentru femeile cu experiență în acest sport, merită alese modele mai înalte, acestea având un aspect foarte elegant, fiind ideale pentru o ținută de paradă.

Cea mai bună ținută de zi cu zi

Cizmele de călărie pentru femei Jodhpur sunt asemănătoare cu cizmele de padoc, dar au un toc mai înalt și sunt concepute pentru a fi purtate cu pantaloni. Acestea sunt foarte populare și pot fi purtate și în ținute de zi cu zi. Le poți include în diferite stiluri:

  • casual - alături de blugi skinny și bluze comode;
  • sport -urban - cu pantaloni leggings și hanorace comode;
  • clasic - cu pantaloni pană și cămăși cambrate.

Cizme călărie damă - Întrebări frecvente

Ce cizme de călărie pentru femei să alegi?

Profesionistele care concurează folosesc de obicei cizme de călărie pentru femei mai înalte, foarte elegante, care se potrivesc perfect pe picior și astfel îl protejează în timp ce călăresc. Pe de altă parte, cizmele călărie damă în stil Jodhpur sunt mai scurte și sunt ideale pentru începătoare.

Ce să iei în considerare atunci când alegi cizme de călărie de damă?

Cizmele pentru echitație sunt proiectate să țină ferm piciorul în etrier și să susțină poziționarea corectă a piciorului și a gambei, astfel încât pantofii de sport obișnuiți nu vor funcționa aici. Cea mai bună soluție este încălțămintea special concepută pentru călărie, precum cizmele Jodhpur, cizmele călărie damă și, în sezonul de iarnă, cizme termice.