100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

Produse rămase: 37

Patine cu rotile sau role – ce opțiune vei alege?

Pentru a-ți petrece cât mai plăcut timpul în aer liber în sezonul cald, dar și pentru a face mișcarea necesară pentru o viață sănătoasă, ai la dispoziție câteva variante din care poți alege. Poți fie să mergi cu bicicleta, fie să alergi sau să faci plimbări în parc sau oriunde în aer liber sau poți alege o pereche de role sau de patine cu rotile pentru femei. Deși diferențele dintre acestea două în ceea ce privește experiența de care vei avea parte folosindu-le nu este atât de mare, ar fi de preferat să ții cont de preferințele pe care le ai, de cât de avansat ești în mersul pe roți sau de cât de bine îți poți ține echilibrul. De regulă, patinele cu rotile sunt recomandate mai degrabă celor care doresc să se simtă mai siguri pe sine la contactul cu solul sau celor care doresc să facă mișcări de dans în timpul practicării exercițiilor, iar rolele sunt recomandate celor care doresc să alerge pe roți, trecând mai ușor peste obstacole.

Patine cu rotile – o întoarcere la copilărie

Mersul pe patinele cu rotile reprezintă una dintre modalitățile pe care le ai la îndemână pentru a te întoarce la copilărie prin experiențe de neuitat. Plimbările în parc alături de prieteni pot fi și mai plăcute atunci când ai în picioare o pereche de patine cu rotile Impala cu ajutorul cărora te poți antrena în cele mai distractive sesiuni de alergat pe roți. Sentimentul libertății pe care îl capeți este unul unic, iar distracția este una pe măsură. Pentru aceasta, nu este nevoie decât să alegi de pe modivo.ro perechea potrivită de patine cu rotile, alegând în funcție de model, de culoare sau de preferințe specifice. Poți fi tu, liberă și arătând bine chiar și în timpul unor experiențe sportive de acest fel, dat fiind că modelele de patine cu rotile pe care le găsești pe site sunt unele de actualitate, în culori și printuri în tendințe.

Rollerblades pentru femei – activitate distractivă și în aer liber

Persoanele mai îndrăznețe, care se simt încrezătoare și care doresc să facă din activitatea de dat pe role mai mult decât o activitate de petrecut timpul liber, au posibilitatea de a alege rollerblades pentru femei pe care să le folosească în scop distractiv și nu numai. Poți experimenta în diverse feluri cu o pereche de rollerblade Tempish sau Impala pe care le poți alege de pe modivo.ro, având în același timp posibilitatea de a-ți personaliza ținutele. Poți alege role cu închidere cu cataramă sau cu șireturi, în stilul animal, degrade, metalic, pastel sau print, realizate din materiale de calitate și în culorile și designurile preferate – de la role într-o singură culoare la role în două sau mai multe culori combinate într-un mod inedit.

Role și patine cu rotile - întrebări frecvente

Ce role să alegi?

Alege rolele în care te poți mișca bine și care îți oferă șansa de a fi tu. Fă alegeri personalizate alegând perechea de role sau patine cu rotile Impala sau Tempish care te caracterizează atât în ceea ce privește stilul, cât și culoarea. Stiluri la modă, deosebite și culori diverse, acestea îți sunt la dispoziție pentru a identifica perechea potrivită de role care să te ajute să ai parte de cele mai distractive momente.

Cum se frânează pe role?

Dacă pe patinele cu rotile frâna se pune lăsând piciorul spre față, la role se frânează lăsând piciorul în jos în zona călcâiului și ridicând zona vârfului. Poate mai dificil la început din cauza echilibrului, însă cu timpul rolele sau patinele cu rotile pot deveni prieteni de nădejde ai celor care iubesc să se distreze în aer liber.