30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Tip produs
Confecționat din
Destinat pentru
Mărimea poșetei
Produse rămase: 193
Afișează identificatorul versiunii

Întotdeauna un look la modă cu genți Creole!

Gentile Creole sunt inspirate din stilul șarmant al franţuzoaicelor şi reuşesc, datorită aspectului modern şi a tehnologiile inovatoare utilizare, să satisfacă cele mai exigente pretenții de stil şi confort. Designerii companiei au reuşit să creeze modele de genţi inspirate, cu design modern şi funcţionalitate ridicată ce pun în valoare un mod de viaţă activ. Produsele din portofoliul Creole, sunt realizate din materiale foarte uşoare, respirabile şi au compartimentare inteligentă astfel că reuşesc să completeze în mod inedit garderobele femeilor ce pun preţ pe stil şi confort. Versatilitatea şi farmecul unor genţi de mâna Creole pentru femei nu pot fi trecute cu vederea şi sunt detalii apreciate de femeile ce îşi doresc să beneficieze de un look expresiv la serviciu, la plimbare, la întâlnirile formale şi la petreceri. 

Genți Creole - accesorii  practice și la modă pentru stilul de zi cu zi

Epantofi propune o varietate mare de genți messenger Creole ideale pentru ţinutele de zi cu zi. Pot fi uşor combinate cu blugi scurţi, drepţi sau variante mom fit cu pantaloni leggings şi pantaloni din stofa. Ţinutele cu rochii lejere sau variante din lână, combinate cu paltoane drepte pot fi desăvârşite de o poşetă Creole minimalistă, iar un outfit casual cu pantaloni chino şi o bluză cu guler înalt va fi personalizată de o curea simplă şi o geantă Creole din năbuc galbenă. Ai acces la o varietate mare de modele de genţi de mâna Creole pe Epantofi. Mare, mică, messager, de umăr, de mână, minimalistă sau cu franjuri? Ai decis ce variantă de geantă de mână Creole de pe Epantofi vei alege pentru a-ţi completa garderoba?

Geantă de mână neagră Creolă universală - ce stil lipsește din garderoba ta?

Dacă ai decis să achiziţionezi o poșetă neagră Creole, ai nimerit perfect! Epantofi are spre vânzare genţi Creole expresive. Ai variante cu mânere metalice și piese ce se evidenţiază datorită franjurilor sofisticate, modele cu accesorizare bogată, dar și variante minimaliste. Toate produsele disponibile sunt originale şi te ajută să te bucuri de ţinute excepţionale şi confort la superlativ. Din oferta Epantofi nu lipsesc modele de genţi Creole de mâna roşii, bej, galbene, roz pastel, albastre, maro şi multe alte variante. Dacă apreciezi stilizările minimaliste poţi miza pe o geantă Creole neagră. Este o piesă universală, expresivă ce te ajută să te evidenţiezi. Pentru doamnele ce își doresc un plus de senzualitate există variante de genţi roşii realizate din materiale de înaltă calitate. Astfel de piese vor crea efectul excentric mult dorit. O geantă de umăr albastră este soluţia pentru ţinutele casual relaxante de zi cu zi. Cum se observă Creole are în portofoliu numeroase soluţii, astfel că alegerea piesei potrivite e o sarcină uşoară şi plăcută. 

Genți Creole - întrebări frecvente

Cine produce genți Creole?

Gențile Creole sunt produse de compania cu acelaşi nume ce îşi are sediul în Marseille, Franţa. Designerii companiei şi-au concentrat atenţia pe realizarea de genţi versatile, cu funcţionalitate ridicată şi aspect modern. Caracteristicile deosebite ale produselor din portofoliu au făcut ca colecţiile brandului să fie apreciate de femeile din întreaga lume ce pun preţ pe aspect, stil şi calitate.

Poșetă Creolă - de unde să o cumpăr?

Dacă ai decis că vrei să îţi îmbogăţeşti colecția de accesorii cu o nouă poşetă Creole, ai nimerit perfect. Epantofi propune cele mai noi modele de genţi Creole. Fie că alegi o poşetă Creole minimalistă, o geantă de umăr Creole neagră sau varianta de geantă Creole messange beneficiezi de preţuri decente, livrare rapidă şi experienţe plăcute de cumpărături.