Produse rămase: 2.178
Afișează identificatorul versiunii

Genți poștaș de damă – genți pentru fiecare zi și pentru zile importante

Geanta de umăr tip poștaș, pe care femeile din întreaga lume o poartă cu plăcere, a fost inspirată, după cum sugerează și numele, de geanta grea și încăpătoare a poștașului. În oferta generoasă de pe epantofi vei găsi atât mari, cât și genți poștaș mici, din piele naturală sau ecologică, precum și genți crossover din textile, ideale pentru lunile călduroase. În situaţiile cotidiene îţi vor fi mai de folos gențile poștaș mari, cu bretea clasică, mai lată, care nu te va jena la umăr sub influența greutății. Când ieși cu prietenii, ia-ţi o poșetă cu lanț. Acest element decorativ, ca o bijuterie, inspirat de gențile emblematice Coco Chanel îți va oferi feminitate și eleganță. Cu toate acestea, dacă în garderoba ta predomină de blugii și sneakerșii, acordă atenție genților crossover sport, cu inscripții.

Genți crossover pentru femei – cele mai la modă

Îți place stilul clasic care nu se demodează? Alege o geantă poștaș neagră cu un minim de decorațiuni, dar cu imaginea logo-ului mărcii tale preferate. O alternativă la modă va fi o gea style="text_decoration:underline;"ntă poștaș albă, cu decorațiuni negre și metalice. Dacă dorești ca acest accesoriu absolut necesar să atragă atenția și să completeze o ținută monocromă, optează pentru o geantă crossover roșie care va arăta cel mai bine dacă se potrivește cu culoarea buzelor și a unghiilor. Acest tip de ţinută se va potrivi de asemenea cu o geantă poștaș colorată, cu modele geometrice sau florale. Genţile decorate cu monograma mărcii sunt adevărat hit. Acestea arată excelent în combinație cu mica rochie neagră și style="text_decoration:underline;"pantofi cu tocuri înalte, precum și în stilul casual, cu sneakerși și o geacă de tip bomber.

Întrebări frecvente

Pantofi de alergare pentru bărbaţi – cum să alegi mărimea lor?

Alegerea corectă a încălțămintei, în special a celei destinate alergării, reprezintă o prioritate. Mărimea corectă îţi va permite nu numai să creşti eficienţa fiecărui pas făcut, ci va contribui semnificativ şi la evitarea rănirii. Deci, cum potrivim mărimea pantofilor de alergare pentru bărbaţi? O modalitate fiabilă va fi utilizarea sistemului propriu epantofi – esize.me. Scannerul va măsura lungimea, lăţimea şi arcul piciorului şi va filtra sortimentul din magazin prin prisma rezultatului obţinut la măsurătoare. Unde poţi găsi un scanner esize.me? În magazinele fizice epantofi.ro şi în aplicaţia mobilă a magazinului nostru.

Pantofi de alergare pentru bărbaţi – care sunt cele mai populare mărci?

Când vine vorba de încălţăminte sportivă specializată, merită să alegi mărci care au o reputaţie deja confirmată şi o calitate a fabricaţiei dovedită. Între liderii producătorilor de încălţăminte de alergare putem include cu siguranţă brandurile Asics și New Balance, dar şi giganţi sportivi precum Nike, adidas și Reebok. Cum să alegi între aceştia? Fiecare dintre aceste mărci are sisteme proprii, dezvoltate pentru a susţine picioarele în timpul joggingului. Cel mai bun mod este de a proba modelele selectate şi de a le alege pe cele în care picioarele se simt cel mai confortabil. Există o mare probabilitate ca tocmai acest model de pantofi să îţi permită să obţii cele mai bune rezultate în timpul antrenamentelor de alergare.

Pantofi de alergare – transport gratuit şi returnare

Știm că probarea pantofilor sport și alegerea modelului cel mai potrivit pentru picioare este o condiţie absolut necesară pentru cumpărături satisfăcătoare. De aceea îţi oferim atât transport gratuit (care include mai multe metode convenabile de livrare), cât şi returnare gratuită. Datorită acestui fapt, poţi selecta între pantofii de alergare atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi şi să îi alegi pe cei care − după respingerea modelelor concurente − îţi sunt cei mai confortabili. Deci ... pe locuri, fiţi gata, start!