30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Etichetă produs
Marca 1
Culoare
Confecționat din
Mărimea poșetei
Tipul genții
Produse rămase: 30
Afișează identificatorul versiunii

Geantă Elisabetta Franchi - maro, negru sau bej?

Elisabetta Franchi este un brand inovator de genți de mână care oferă cele mai frumoase accesorii femeilor din întreaga lume cu colecții ultra glamour de genți de umăr și clutch-uri mai ales. Cunoscută pentru pielea de cea mai înaltă calitate pe care o alege, pentru modelele elegante și finisajele meticuloase, marca îți va permite să alegi cele mai frumoase modele de genți, în nuanțe de maro, negru sau de bej. Astfel că, un model de geantă Elisabetta Franchi este cel care te va însoți de la răsărit, la apus de soare, nuanțele de maro, de negru sau de bej fiind nuanțe care se potrivesc tuturor stilurilor și ținutelor. Le poți purta la muncă, în oraș, la operă sau chiar și seara la un eveniment mai special. Un simbol al gustului pentru lux fără pereche, modelele de genți Elisabetta Franchi, indiferent de nuanțele lor sunt indispensabile din cadrul ținutelor mai luxoase sau mai rafinate. Astfel că aceste genți sunt o alegere indispensabilă pentru orice femeie la modă și mai exigentă. Modelele de genți de mână Elisabetta Franchi sunt accesorii de lux nu numai prin logo-ul lor caracteristic, dar și prin look-ul lor incomparabil. Alege o geantă Elisabetta Franchi maro de pe Epantofi și nu ai cum să dai greș.

Geantă mică Elisabetta Franchi - pentru accesoriile necesare

Modelele precum geanta mica Elisabetta Franchi sunt la fel de fermecătoare și de seducătoare. Este vorba despre un accesoriu care face senzație în rândul fashionistelor. Elisabetta Franchi propune articole din piele cu un design original. Pentru femei, este întotdeauna o referință în materie de modă. Pe Epantofi, există o întreagă colecție de genți mici pe care trebuie să le ai în garderoba ta. Descoperă-le și alege-ți piesele preferate. Vei găsi un model de geantă mică pentru fiecare ocazie. Bineînțeles, geanta este un accesoriu esențial pentru orice doamnă. Iar geanta Elisabetta Franchi adaugă o notă de stil oricărei ținute. De asemenea, geanta de damă Elisabetta Franchi face parte din colecția de genți de pe Epantofi.

Geantă Elisabetta Franchi tip borsetă - pentru cele cărora le place să poarte mai multe cu ele

Modelele de genți tip borsetă Elisabetta Franchi sunt un element indispensabil în fiecare garderobă. Ele pot fi purtate în toate circumstanțele, atât în viața de zi cu zi, cât și la ocazii speciale. Diferitele versiuni oferite sunt potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Foarte funcționale în viața de zi cu zi, sunt modele de genți care îți permit să depozitezi obiectele personale sau să păstrezi la tine obiecte esențiale, cum ar fi telefoanele mobile, la fel ca o geantă mică din piele. Pot fi purtate peste haine elegante, dar și casual.

Genți de mână Elisabetta Franchi - întrebări frecvente:

Geantă de mână Elisabetta Franchi - cum să o îngrijești?

Sprayurile sau ceara sunt elementele esențiale pentru a întreține așa cum trebuie geanta de mână Elisabetta Franchi, mai ales pentru a -i menține strălucirea. Pielea cea mai calitativă bine îngrijită te va asigura mereu de un look în tendințe și elegant indiferent de circumstanțe.

Genți de mână Elisabetta Franchi - de unde să le cumpăr?

Gențile de mână Elisabetta Franchi sunt cel mai bun compagon al vieții tale de zi cu zi. Sunt polivalente și foarte la modă și găsești o mulțime de modele pe Epantofi.