Produse rămase: 457
Afișează identificatorul versiunii

La ce trebuie să fii atentă când cumperi un rucsac de damă?

Dacă apreciezi confortul și pragmatismul, în garderoba ta ar trebui să existe un rucsac de damă. Îl poți purta indiferent de vârstă, potrivind croiala la stilul și preferințele tale individuale. Preferi accesoriile neconvenționale și feminine? Decide-te pentru un rucsac pentru femei din piele, care va diversifica chiar și cea mai simplă ținută de zi cu zi. Alege dimensiunea acestuia în funcție de nevoile tale – un rucsac mic va fi mai elegant, în timp ce unul mai mare va fi mai practic. Iubitoarele de modă stradală vor îndrăgi rucsacurile de pânză pe șnur. Rucsacurile tip sac sunt la modă și extrem de spațioase. Împachetează în el tot ce vrei, începand cu cartea ta preferată si terminând cu rujul! Atunci când cauți modelul potrivit pentru tine, acordă atenție numărului de buzunare și metodei de fixare. Dacă alegerea ta nu a fost prea reușită, nu pierzi nimic, poți returna întotdeauna produsul gratuit în termen de 100 de zile.

Ce fel de rucsac iei la facultate și modelul potrivit pentru serviciu?

Atunci când alegi un rucsac pentru cursuri sau pentru birou, în primul rând ia în considerare capacitatea acestuia. În acest tip de geantă cu bretele, optim ar fi să încapă atât documente (sau notiţe), cât și produse cosmetice și gustarea de prânz. Ar fi bine să poți folosi rucsacul şi în alte scopuri, de exemplu excursii de weekend cu prietenii. Verifică dacă este dotat şi cu mâner de ținut în mână, astfel încât să poată fi folosit și ca o geantă. Te gândești la culoare? Rucsacurile de damă în culori neutre (gri, bleumarin sau verde) se vor murdări mai greu. Cu toate acestea, dacă preferi accente puternice și soluții îndrăznețe - optează pentru puterea energizantă a culorilor. Rucsacuri urbane multicolore, cu imprimeu interesant (floral, animal sau aztec), vor însufleți cu siguranță orice ținută și vei atrage atenția trecătorilor. Caută rucsacuri pentru femei la modă și de brand pe epantofi.ro.

Întrebări frecvente

Rucsacuri de damă în versiunea mini sau modelele mari și spațioase?

Dacă te întrebi ce mărime de rucsac să alegi, atunci cu siguranţă merită să te gândeşti, înainte să cumperi, pentru ce va fi folosit. Ai nevoie de un rucsac aspectuos, care adaugă caracter ţinutelor tale, dar în care încap, în acelaşi timp şi câteva lucruri absolut necesare? Un rucsac mic de damă va fi cea mai bună soluţie în acest caz. Dacă, însă, cauţi un rucsac de damă de zi cu zi, în care încap cumpărături sau lucruri pe care le iei cu tine la lucru, alege o mărime mai mare şi vei fi sigur mulţumită de această alegere.

Cum alegem un rucsac pentru şcoală din gama de rucsaci de damă pe epantofi?

Vremurile în care, la alegerea unui rucsac pentru şcoală, adolescentele se uitau doar la funcţia sa practică, pare că au trecut pentru totdeauna. Astăzi, tinerele fete aşteaptă de la un rucsac nu doar comoditate, dar şi un design la modă. Ce rucsac pentru şcoală merită, aşadar, să alegem? Sortează din gamă modelele care îţi plac cel mai mult şi apoi alege dintre acestea unul al cărui perete de la spate să fie cât mai rigid, iar bretelele late - aceasta asigură confort la purtare. Pe lângă acestea, un plus clar vor fi compartimentele, despărţiturile şi buzunarele de orice fel, care păstrează în ordine lucrurile luate la şcoală. Ţine, de asemenea, minte că rucsacul pentru şcoală ajunge adesea pe jos, de aceea merită luate în considerare culori care se murdăresc mai greu decât, de exemplu, albul.

Ce mărci cunoscute de rucsaci de damă găseşti pe epantofi?

Dacă la alegerea accesoriilor te ghidezi în primul rând după marcă, pentru a avea siguranţa calităţii execuţiei, cu siguranţă te vor interesa mărcile de top, care produc rucsaci de damă. Dacă diferenţiem sortimentul sportiv faţă de cel elegant, se poate observa că pentru producţia de rucsaci de damă sunt faimoase mărci precum: Nike, Vans sau chiar Liu Jo. La rândul lor, cei cu caracter mai degrabă casual sau elegant îi vei găsi în sortimentul mărcilor: Desigual, Creole, Wittchen, Nobo, Gabor, Jenny Fairy, Puccini sau Eva Minge. Verifică singură, ai multe posibilităţi de a alege!