Produse rămase: 294
Afișează identificatorul versiunii

Cu ce se pot purta sneakerșii Nike?

Cu siguranță că știi și tu celebra marcă de sneakerși Nike. Recunoscută după logo-ul său emblematic, marca Nike este una din cele mai cunoscute și mai celebre din lume. Pentru cel mai frumos look casual, alege sneakerși Nike pentru bărbați care se potrivesc de minune oricărui stil sau oricărui gust. Un blazer, o pereche de blugi, un tricou mai simplu și sneakerși Nike. Nu ai nevoie de mai mult. Cele mai cool modele de Sneakerși Nike pentru femei merg de minune cu un stil mai minimalist, compus dintr-o pereche de blugi negri și un top mai simplu, tot în nuanțe închise. Dar, merg de minune și cu o cămașă cu mânecile scurte pentru un look clasic, dar classy! Dar, modelele de sneakerși Nike Wedge pentru femei, merg de minune și cu un look mai elaborat. Pun astfel, cel mai bine în valoare o ținută compusă dintr-o cămașă în carouri și o fustă din denim.

Sneakerși Nike - modele de adidași originali și fashionable de la un brand de top

Veritabili sneakerși în tendinte, cele mai frumoase modele de sneakerși Nike pentru bărbați sau pentru femei, au diverse forme și culori irezistibile care sunt atât pe placul celor care au activități sportive, cât și pe placul celor care adoră moda. Nu mai sunt doar pantofi simpli pentru sport, ci au știut cum să cucerească străzile, fiind purtați peste tot, la toate ținutele. Cele mai cool și mai fashionable modele merg de minune cu ținutele mai urbane, compuse din bulgi și tricou sau pantaloni de jogging și un top cool, dar și cu o rochie neagră sau de o geacă de blugi. Vor încânta fără doar și poate fashionistele înrăite sau sportivii mai afirmați prin culorile lor, efectele texturate sau imprimeurile sobre sau mai contemporane.

Sneakerși Nike - alegerea ideală pentru bărbații pasionați de aventură

Pentru sportivi, dar nu numai, sneakerșii Nike pentru bărbați se potrivesc de minune celor care vor să aibă cele mai cool, cele mai casual și mai frumoase ținute și care sunt gata mereu pentru aventură. Sunt cei care asigură un confort absolut iar materialele folosite în fabricarea lor sunt rezistente și suple pentru ca piciorul să poată respira. Pielea de cea mai înaltă calitate asigură o impresionantă rezistență la uzură și la intemperii deci poți lua cu tine acești sneakerși pentru bărbați chiar oriunde, pe orice tip de traseu. Te vor seduce fără doar și poate prin suplețea și tehnicitatea lor

Sneakerși Nike - FAQ

Cum poți verifica dacă sneakerșii tăi Nike sunt originali?

Pe eticheta interioară a adidașilor sau pe cutie trebuie să fie un cod de 9 cifre care se poate verifica pe site-ul oficial Nike. De asemenea, produsele fake pot să aibă o nuanță diferită față de cele originale. Materialele unui produs original sunt și ele de cea mai înaltă calitate.

Cum se curăță adidașii Nike?

Pregătește apă cu săpun pentru a curăța adidașii cu o cărpă mai moale la exterior. Săpunul poate să fie înlocuit cu un detergent pentru rufe mai delicate. Talpa și interiorul pot să fie curățate cu un detergent delicat aplicat pe o perie. Folosește o cârpă de microfibră pentru a absorbi apa și mizeriile.

Cum alegi mărimea de la adidașii Nike?

Verifică la o altă pereche de adidași câți centimetri are, pentru a verifica mai apoi în tabelul de mărimi care mărime US ți se potrivește.