30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează

Nu există produse cu aceste filtre

Încearcă să ștergi unele sau toate filtrele pentru a afișa mai multe produse.

Cizme călărie bărbați-indispensabile pentru un antrenament perfect

Pentru un călăreț demn de acest nume, cizmele călărie sunt elemente indispensabile pentru fiecare antrenament. O bună pereche de cizme călărie va fi cea care va ameliora practica ta, te va ține în siguranță în șa și va mări confortul. 

La fel ca și casca, cizmele de călărie sunt cele care vor proteja la maximum picioarele călărețului. Pot atenua mișcările de frecare continuă cu șaua și asigură o bună fixare a picioarelor. Pe lângă un look foarte șic și distins pe care îl aduc acestea. 

Cizmele călărie prezintă și un aspect securitar, deoarece cu ajutorul modelelor de cizme călărie bărbați pot minimiza riscul ca picioarele să rămână agățate în etrier în caz de cădere. Asta grație tocului lor și aderenței tălpii lor.

Cizme călărie – cizmele Chelsea sunt o alternativă bună

În epoca victoriană, la sfârșitul secolului 19, au apărut pe piață cizmele Chelsea. Foarte ușor de recunoscut grație benzilor elastice laterale, sunt modele de cizme care au fost folosite mai întâi pentru echitație. Pe atunci, erau foarte apreciate de către ofițerii englezi din cartierul Chelsea, de unde și numele lor. 

Cizmele Chelsea se disting de alte tipuri de cizme datorită formei lor mai simple. Vârful lor este ascuțit, ușor rotunjit și aduc celui care le poartă o lejeră dinamică. Au și marele avantaj de a pune cel mai bine picioarele în valoare. Sunt destinate și pentru a facilita încălțarea lor, datorită absenței șireturilor. 

Toate aceste avantaje au făcut ca cizmele Chelsea să fie o bună alternativă pentru cizmele clasice de călărie. Alege cizme călărie Chelsea și nu vei regreta. 

Aceste modele de cizme vor răspunde fără doar și poate nevoilor celor care practică în mod regulat echitația. 

Sunt modele ce îmbină de minune tehnica cu estetica. 

Alege cea mai bună calitate și alege cizme de călărie de piele din oferta Epantofi

O pereche de cizme echitație piele este un veritabil atu. Cizmele de călărie din piele sunt atât estetice, cât și confortabile. Picioarele vor respira mai bine, deoarece pielea este un material nobil și natural. Sunt cele mai folosite și la tot felul de competiții. Cu cât calitatea pielii este mai ridicată, cu cât este mai bună construcția este mai bună și cizmele de călărie vor fi mai confortabile și mai scumpe. 

În orice caz, în oferta EPANTOFI vei regăsi cele mai frumoase modele și mai calitative cizme de piele, pentru toate gusturile, dorințele și buzunarele. 

Cizme călărie bărbați- întrebări frecvente

Ce pantofi călărie să alegi?

Poți alege cizmele de piele dacă ai un nivel mai profesionist sau avansat. Sunt solide, respirante și rezistente și sunt ideale pentru o practică mai intensivă. Pentru cizme perfect ajustate, poți alege un model cu șireturi, fiind cizme echitație bărbați care oferă un confort superior. Pielea mai suplă este cea care va conferi un contact și mai precis. Pentru o folosire intensivă, va trebui să alegi modelele cu o talpă cusută mai rezistentă în timp, față de modelele cu o talpă lipită. Cu șireturi sau nu? Totul depinde de gust. Cu toții cunosc latura mai șic și mai practică adusă de cizmele de călărie cu șireturi, dar de tine depinde dacă vrei sau nu să alegi acest model.

Cu ce pantofi călărie să începi?

Dacă ești debutant în domeniul echitației, cel mai bine ar fi să alegi un model de cizmă cu toc pentru ca piciorul să nu alunece din etrier și care să aibă o talpă care să ofere cea mai bună aderență. Cizmele din materiale sintetice sunt cizme călărie începători foarte ușor de întreținut și sunt perfect etanșe pentru un antrenament pe timp ploios.