100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate. Elimină unele filtre

Cizme tactice – încălțăminte solidă pentru cele mai dificile condiții

Să fii încălțat cât mai bine și cât mai eficient este un element determinant pentru a rămâne în deplină siguranță în timpul intervențiilor tale. Fiecare model de cizme tactice are speficificitățile sale și se pot folosi în situații specifice. 

Cizmele tactice sunt cele mai importante pentru forțele armate și forțele de ordine din lumea întreagă. Sunt locuri de muncă ce necesită atât rezistență fizică, cât și agilitate. Cei care lucrează astfel în acest domeniu, au nevoie deci de o pereche de cizme tactice bărbați care să reziste pentru zilele lungi la patrulare și să fie pregătite și pentru alergare. Dar, mai nou nu doar cei din armată poartă cizme tatice. Poartă de exemplu, cizme tactice Adidas și cei care lucrează ca piloți, pe ambulanță sau chiar și cei din transport pentru a-și proteja picioarele în timpul deplasărilor. 

Cizmele tactice pot să fie purtate chiar și de către cei care lucrează pe șantier, datorită stabilității pe care acestea le oferă. 

Cizme tactice înalte sau joase? Care este cel mai potrivit model pentru vară?

Pe lângă modelele de cizme tactice înalte, poți alege și cizme tactice joase, care sunt cele mai potrivite pentru vară, pentru ceremonii, misiuni urbane sau drumeții. 

Cizmele tactice înalte și modelele de rangers sunt concepute pentru combat și misunile mai lungi și garantează o menținere securizată a gleznei pentru a se putea evita orice tip de rănire. Modelele mai joase sunt cizme tactice de vară foarte potrivite pentru a oferi un plus de protecție pe timp de vară. Au criterii de calitate similare cu cele înalte și se pot folosi chiar și pentru a practica un anumit sport, dar și pentru un look mai casual, de ce nu. 

Pantofi tactici Magnum, Adidas, Under Armor, Bates – cele mai bune branduri pot fi găsite pe EPANTOFi

Pantofii tactici sunt concepuți pentru a aduce o protecție eficientă, un confort optim. Sunt un adevărat concentrat de tehnologii inovatoare pentru a furniza specialiștilor echipamente de cea mai bună calitate. Iar, încălțămintea tactică precum cizme tactice Magnum, dar și de la alte mărci precum Adidas, Bates sau Under Armor se regăsește și pe EPANTOFI. 

Poți investi astfel în cele mai calitative cizme tactice Bates, o marcă foarte cunoscută pentru avansările sale tehnologice și rezistența și calitatea cizmelor sau pantofilor săi. Vei putea profita astfel de pantofi tactici perfecți pentru tot felul de misiuni sau de operațiuni.

Toate oferă un excelent raport între respirabilitate și etanșeitate. Vei benefica de cea mai bună susținere, dar poți să pui în interiorul lor un branț interior penteu un plus de confort. Care sunt cele mai bune cizme tactice? Cele de pe Epantofi, fără doar și poate. 

Pantofi tactici bărbați – întrebări frecvente

Ce sunt cizmele tactice?

În mod tradițional, cizmele tactice erau destinate personalului militar, dar în zilele noastre, mai nou, cizmele tactice precum cizmele tactice Under Armor se folosesc și pentru viața de zi cu zi. Asta pentru că sunt cele mai confortabile și funcționale, oferind o susținere incredibilă, dar și o durabilitate, chiar și în mediile mai dificile. Un model de cizmă tactică de calitate oferă susținere, protecție și stabilitate, fiind departe însă de modelele pe care bunicii le purtau în Vietnam.

Ce model de cizme tactice bărbați poți alege?

Există modele de cizme tactice înalte, pantofi cu o înălțime mai medie sau cizme mai joase. Dar poți găsi și modele de rangers pentru jandarmi sau pentru poliție. Au diferite caracteristici, fiind modele de pantofi rezistente, impermeabile și lejere. Și în zilele noastre, cizmele tactice sunt și extrem de confortabile. Poți alege modele de cizme tactice emblematice, dar și special create pentru militari.