Produse rămase: 57
Afișează identificatorul versiunii

Pantofi crampoane pentru copii - ce sunt acești pantofi și prin ce se deosebesc de pantofii de fotbal de sală și gazon?

Pantofii cu crampoane sunt potriviți pentru sesiunile de antrenament de fotbal ale copilului tău sau pentru activitățile sportive legate de practicarea acestui sport. Pentru că micii pasionați de fotbal au nevoie de pantofii potriviți astfel încât să se simtă bine pe teren, să alerge în siguranță și să nu mai existe un risc major de a aluneca pe teren, soluția ideală le este oferită de achiziția unor pantofi cu crampoane. Așa cum arată și denumirea lor, acești pantofi sunt prevăzuți cu crampoane, elemente fixate pe talpa pantofilor astfel încât aceștia să aibă o aderență mai bună la terenul pe care se desfășoară activitatea. Astfel de pantofi nu sunt potriviți pentru fotbalul jucat în sală sau pe terenul de fotbal cu gazon, deoarece construcția acestora este concepută astfel încât să adere doar pe suprafețele cu iarnă naturală, pe suprafețe moi sau noroioase.

Crampoane pentru copii - încălțăminte sport specială pentru fotbal

Alegând o pereche de crampoane pentru copii, îi vei oferi copilului tău posibilitatea de a beneficia de un plus de siguranță pe teren, atunci când desfășoară activitatea preferată. Fiind încălțăminte special concepută pentru fotbal, aceasta oferă protecția adecvată picioarelor și o aderență potrivită chiar și pe teren umed sau noroios. Este foarte importantă alegerea unor modele de ghete de fotbal potrivite pentru suprafața pe care copilul tău aleargă. În acest sens, modelele de pantofi cu crampoane pentru copii sunt potrivite pentru jocurile de fotbal pe suprafețe acoperite cu iarbă naturală, ci nu pentru gazon sau pentru suprafețele tari și netede din sălile de sport. Mai mult decât atât, alege modelele de pantofi potrivite pentru copilul tău, astfel încât acesta să aibă șansa de a obține cele mai bune performanțe, să se simtă bine și să alerge în siguranță pe teren.

Găsește pantofi de fotbal de marcă pentru copii într-o gamă largă pe epantofi.ro

Ai posibilitatea de a achiziționa din oferta variată de pe epantofi.ro modelul de pantofi cu crampoane copii care să îi fie pe plac copilului tău atât în ceea ce privește aspectul estetic, cât și în ceea ce privește confortul obținut. Pentru o alergare în siguranță și confortabilă pe terenul de fotbal, poți alege pantofi de marcă, realizați din materiale de calitate. Branduri recunoscute pentru articolele sportive pe care le pun la dispoziția iubitorilor de fotbal sau alte sporturi s-au reunit sub o singură umbrelă, oferindu-ți posibilitatea de a alege modelul preferat de pantofi cu crampoane pentru copii: pantofi cu crampoane adidas, Puma, Nike sau Sprandi, oricare ar fi modelul pe care îl alegi, ai garanția unei alegeri desăvârșite.

Crampoane - Întrebări frecvente

Pantofi cu crampoane pentru copii - ce sunt?

Pantofii cu crampoane sunt pantofi sport special concepuți pentru a fi folosiți pe suprafețele acoperite cu iarbă naturală, chiar dacă acestea sunt umede sau noroioase. Crampoanele pot fi confecționate din diverse materiale, în funcție de tipul de suprafață la care trebuie să adere, astfel că meciurile de fotbal pot fi jucate de copilul tău în siguranță.

Crampoane cu arici sau cu șireturi – ce să alegi pentru un copil?

Pentru ușurința în utilizare pe care o oferă, poți alege unul dintre modelele de crampoane cu arici pe care le găsești în oferta epantofi.ro. Nu trebuie să stai cu grija că există riscul ca acestea să se desfacă în timpul alergării, deoarece modelele de pantofi cu crampoane de pe epantofi.ro sunt realizate din materiale de calitate. Dacă este vorba despre copii mai mari, care reușesc să lege singuri șireturile, poți alege și o pereche de crampoane cu șireturi.