30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

Cizme de echitație – stiluri profesionale care vor face călătoria mai ușoară

Pasiunea pentru echitație poate aduce numeroase satisfacţii, totuşi pentru practicarea în deplină siguranţă a acestui sport este necesar să se achiziţioneze echipament adecvate. Printre articolele indispensabile se regăsesc cizmele de călărie. Designul special al acestor articole fac ca fiecare sesiune de echitaţie să devină o experienţă de neuitat. O pereche de cizme de călărie pentru femei, bine selectate, îţi va asigura poziţie corectă în șa şi îţi va permite să execuţi cât mai precis mişcările de orientare a calului. Epantofi este alături de femeile ce iubesc sporturile ecvestre, propunând o varietate mare de cizme de călărie. În categoria dedicată pot fi găsite şi achiziţionate cizme de călărie de iarnă pentru femei, cizme de călărie din piele, dar şi modele de cizme de echitație damă potrivite pentru antrenamentele din anotimpul cald. Toate produsele disponibile sunt realizate de branduri premium şi se satisfac cele mai exigente necesități.

Echitaţia este noua ta pasiune? Ia cizme confortabile de călărie

Cizmele de călărie nu trebuie să fie doar aspectuoase, dar şi foarte comode. Trebuie să asigure confort ridicat în timpul antrenamentelor şi să preia şocurile în timpul săriturilor. Modele disponibile pe Epantofi sunt realizate de branduri consacrate pe acest segment şi se disting prin design inedit, calitate premium şi confort crescut. Atenție specială pe care o primesc produsele disponibile în categoria cizme damă asigură durabilitate în timp și stare de bine în timpul antrenamentelor. Produsele disponibile au talpă de calitate, interior confortabil, parte inferioară plată şi sunt ușor de întreținut, deci pot fi considerate investiții inteligente în aprofundarea pasiuni pentru echitaţie și în sănătate. Echitaţia nu este doar un mod genial de explorare a unei plăceri, dar şi o formă excelentă de mişcare şi petrecere at timpului liber. 

Pantofi de echitație pentru femei - o gamă largă de stiluri diferite pe Epantofi

Epantofi propune o gamă foarte variată de încălţăminte pentru echitaţie. În portofoliul magazinului pot fi găsite cizme de călărie de iarnă, cizme izolate de călărie, cizme de călărie călduroase și numeroase tipuri de cizme de călărie din piele, produse ce se evidenţiază prin calitate superioară. Horka și Hippica sunt două dintre mărcile consacrate a căror produse sunt disponibile în magazinul online. Dacă ai decis care este perechea potrivită, nu îţi rămâne decât să alegi mărimea ta şi să le adaugi în coş. Vei intra în posesia produselor dorite în cel mai scurt timp. Oferim servicii de livrare prompte şi avem politici prietenoase de retur. Experienţa de a cumpăra cizme de echitaţie pentru femei, tocmai a devenit excepțională.

Cizme de călărie damă - întrebări frecvente

Ce pantofi de călărie să alegi?

Este recomandat să alegi încălţămintea pentru echitaţie în funcţie de sezon, dar şi de suprafaţa exploatată. În lunile reci cu umiditate crescută, vei avea nevoie de cizme înalte pentru călărie, modele prevăzute cu strat izolator care îţi vor asigura confort. Pentru sesiunile de echitaţie din vară şi primăvară poţi opta pentru încălţăminte din piele cu interior comod. Suprafața este şi ea importantă, un antrenament în manej este diferit de un traseu în pădure, deci talpa trebuie selectata în funcție de această particularitate.

Cât costă cizmele de călărie?

Cizmele de călărie de damă sunt articole specializat, și cu siguranţă, prețul acestora poate fi mai mare decât al cizmelor obișnuite. Totuşi, Epantofi vine cu oferte de preţ ce merită toată atenţia. Fie că alegi să achiziţionezi produsele aflată în promoții sau să cumperi în perioada soldărilor vei beneficia de produse de calitate.