100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Mărime
Etichetă produs
Marca 1
Culoare
Încălzire
Tipul de închidere
Produse rămase: 598
Afișează identificatorul versiunii

Pantofi Puma - clasici pentru bărbați de la firma emblematică

Colecțiile de pantofi Puma de bărbați sunt apreciate pentru combinația lor de design atrăgător, confort și performanță. Puma este o marcă cunoscută pentru încălțămintea sa sportivă și de lifestyle, inclusiv pentru pantofii săi pentru bărbați. Brandul oferă o gamă largă de stiluri de pantofi pentru bărbați, potrivite pentru diferite activități și ocazii. Acestea includ pantofi sport, pantofi de alergare, pantofi casual, adidași de lifestyle și multe altele.

Indiferent dacă căutați o pereche de pantofi pentru antrenament, plimbări în oraș sau pur și simplu pentru a vă completa ținutele de zi cu zi, Puma oferă opțiuni diversificate. Pantofii Puma de bărbați se remarcă prin designul lor modern și atrăgător. Fie că alegi un model clasic și minimalist sau unul mai colorat și plin de detalii, Puma oferă o varietate de opțiuni pentru a –ți exprima stilul personal și a te potrivi cu tendințele actuale de modă.

Pantofi bărbătești Puma - modele colorate care te vor surprinde

Puma oferă o varietate de modele colorate în colecția sa de pantofi bărbătești, care cu siguranță vor atrage atenția și vor adăuga un plus de stil la ținutele tale. Printre aceste modele de pantofi de bărbați Puma colorați, se numără și Puma Suede, care este un clasic al mărcii, iar în colecțiile sale găsim adesea variante colorate și pline de viață. De la culori intense, precum roșu sau verde smarald, la nuanțe pastelate, cum ar fi roz sau albastru deschis, ai multe opțiuni de alegere în funcție de preferințele tale.

Pantofi bărbați Puma - negru, alb, roșu sau albastru?

Pantofii bărbați Puma în culorile negru, alb, roșu sau albastru sunt opțiuni clasice și versatile, care se potrivesc cu multe ținute și stiluri diferite. Modelele de pantofi negri Puma de bărbați sunt eleganți și pot fi ușor de asortat cu diverse ținute. Această culoare neutra oferă un aspect sofisticat și se potrivește perfect cu ținutele formale sau casual. Perechile de pantofi albi Puma de bărbați sunt versatili și pot crea un aspect curat și minimalist. Mai mult, perechile de pantofi roșii Puma bărbătești sunt îndrăzneți și adaugă o notă de culoare și stil la ținute.

Aceștia pot fi un punct focal al outfitului și pot aduce un plus de energie și entuziasm. Pantofii roșii pot fi purtați cu pantaloni negri, blugi albaștri sau chiar cu pantaloni scurți pentru un look mai îndrăzneț și cool. Categoriile de pantofi albaștri Puma de bărbați oferă o opțiune clasică și rafinată. Această culoare poate varia de la un albastru închis la un albastru deschis, oferind o gamă largă de posibilități.

În loc de mașină? Pantofi bărbați Puma BMW și Ferrari

Puma colaborează cu brandurile de automobile BMW și Ferrari pentru a crea colecții exclusive de pantofi pentru bărbați, inspirate de designul și estetica acestor mărci de lux. Acestea reprezintă câteva informații despre pantofii de bărbați Puma BMW și Ferrari:

  • perechile de pantofi de bărbați Puma BMW: colaborarea dintre Puma și BMW a rezultat într-o gamă de pantofi care combină stilul sportiv și elegant cu elemente specifice brandului BMW. Acești pantofi sunt adesea inspirați de liniile și detaliile mașinilor BMW, precum grilele frontale sau emblemele distincte. Designul este în general sofisticat și modern, cu combinații de culori care se potrivesc cu identitatea vizuală a mărcii BMW;
  • perechile de pantofi de bărbați Puma Ferrari: colaborarea dintre Puma și Ferrari a rezultat într-o gamă de pantofi care captează spiritul și pasiunea brandului italian. Pantofii Puma Ferrari sunt caracterizați de designul sportiv, inspirat de mașinile Ferrari, și de culorile emblemă ale mărcii, cum ar fi roșu, galben și negru. Acești pantofi se remarcă prin detalii precum emblema Ferrari, dungi de curse și elemente distinctive ale designului Ferrari.

Pantofi sport pentru bărbați Puma se găsesc în oferta Epantofi

Oferta Epantofi despre pantofi sport de bărbați Puma este una diversificată și impresionantă. Poți alege stiluri îndrăznețe sau stiluri clasice. Îți poți găsi modelul preferat și necesar nevoilor tale. Mai mult, prin purtarea acestor pantofi, vei oferi o notă surprinzătoare și senzațională ținutei tale. 

Pantofi bărbați Puma - întrebări frecvente

Cum să alegi pantofii sport pentru bărbați Puma?

Atunci când alegi pantofi sport pentru bărbați Puma, este important să iei în considerare câteva aspecte pentru a găsi perechea potrivită pentru tine: tipul de activitate, mărimea și potrivirea, stil și design. 

Ce mărime au pantofii bărbați Puma?

Pantofii de bărbați Puma sunt disponibili în magazinul EPANTOFI în diferite mărimi. Aceste modele cuprind aproape toate mărimile și dimensiunile piciorului pentru a te bucura de la prima purtare.