100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

91 produse

Billabong - pantofi și accesorii în stil australian

Billabong şi-a început călătoria în 1973 pe Gold Coast, în Australia cu o simplă pereche de boardshorts şi un bikini croşetat realizat pe masa din bucătărie a fondatorului Gordon Merchant. Astăzi, Billabong atrage tinerii din întreaga lume prin produsele sale inspirate din cultura surfului progresiv. Prin urmare, dacă există un brand care rezumă spiritul de viaţă australian, acesta ar trebui să fie Billabong care a rămas fidelă idealurilor sale şi îmbrăţişează viaţa în aer liber. Dezvoltându-se ca un brand internaţional, Billabong a păstrat legăturile cu surful şi sporturile de bord, oferind pantofi şi accesorii atrăgătoare şi pline de culoare care te fac să te gândeşti la distracţie şi la plajă. În această categorie vei găsi în diverse modele tot ce îţi trebuie, de la pălărie Billabong, geantă Billabong sau portofel Billabong, până la rucsac Billabong şi geantă de talie Billabong. Fă surf prin magazinul Epantofi fără să intri în apă şi descoperă gama uimitoare de produse şi accesorii Billabong pe care le poţi avea la preţuri atractive.

Șapcă Billabong cu vizor - aspect casual, sportiv așa cum îţi place

Indiferent de stilul tău, pentru un aspect casual sportiv, o şapcă Billabong cu vizor este o alege inspirată. Îţi garantăm că vei găsi un model care să se potrivească gusturilor tale şi care să se încadreze perfect într-un stil de viaţă activ. Datorită modelelor îndrăzneţe, a culorilor distinctive şi a designului care aminteşte de malul mării, orice şapcă Billabong pentru femei cu vizor sau o pălărie de iarnă Billabong va arăta la fel de bine dacă o vei purta pe stradă sau la plajă.Cu produsele şi accesoriile Billabong, viaţa devine un loc distractiv şi modern în care te vei simţi excelent în orice moment!

Portofel, borsetă, rucsac Billabong - cele mai la modă accesorii de pe Epantofi

Designul simplu şi versatil, culorile atractive şi liniile moderne, creează de fiecare dată o atmosferă boemă, uşor retro. Acest lucru îl poţi observa la toate accesoriile Billabong şi chiar şi la portofele, borsete şi rucsace care vor arăta excelent în ţinute diverse, mai ales dacă sunt accesorizate cu o pereche cool de şlapi. Brandul nu conţine numai produse de vară şi oferă o colecţie generoasă de genţi de plaja spaţioase, rucsacuri şi genţi de mâna elegante în stil vintage. Îmbinând calitatea fără compromis cu designul original, toate produsele Billa board par să aştepte următorul val şi amintesc de pasiunea pentru surf şi conexiunea puternică cu oceanul. Verifică şi tu gama de produse de pe Epantofi pentru femei sau bărbaţi şi alege ce îţi trebuie.

Billabong - întrebări frecvente

Billabong – ce este această companie?

Billabong Internaţional Limited este o companie australiană axată pe surfing şi un comerciant de îmbrăcăminte care produce și accesorii, cum ar fi şepci, slapi, borsete sau rucsace. A fost fondată în 1973 de Gordon și Rena Merchant. Numele “billabong” derivă din cuvântul ”wiradjuri bilaban” care înseamnă “pârâu care curge doar în timpul sezonului ploios”.

Șapcă Billabong cu vizor – de unde să cumpăr?

Poţi cumpăra accesorii Billabong precum şapca cu vizor, şlapi, borsete sau rucsace de pe Epantofi. Toate produsele sunt autentice şi se pot achiziţiona la preţuri atractive. Bucură-te de calitate şi stil la cel mai înalt nivel şi fii pregătit să iei valul cu produsele Billabong care nu vor trece neobservate niciodată!