100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

348 produse

Pantofii Badura-Stil şi clasic atemporal, pentru bărbaţi şi femei de toate vârstele

Badura este brandul care încă din anul 1979, cu eleganţă, stil şi calitate, creează pantofi de damă şi bărbăteşti, destinaţi tuturor tendinţelor, gusturilor, vârstelor şi dorinţelor. Modele dintre cele mai variate, vin în întâmpinarea celor mai exigente preferinţe în materie de modă. Designul clasic asigură încadrarea unei perechi de pantofi Badura în toate timpurile şi în toate colecţiile. Atât domnii, cât şi doamnele, tineri sau vârstnici, se vor bucura de calitatea oferită de pantofii Badura, alegând între modele clasice, sport sau elegante, şi optând pentru accesorii de calitate care vor întregi orice ţinută.

Cizmele Badura-Perechea elegantă de pantofi pentru fiecare ocazie. Branduri celebre oferite de epantofi.ro

Badura oferă produse de calitate superioară, realizate la cele mai înalte standarde. Cizme Badura sau pantofi de damă Badura oferă modele pentru fiecare ocazie. Fie că se doreşte un produs elegant, fie că se va achiziţiona încălţămintea comodă necesară zi de zi, fiecare doritor va găsi modelul potrivit, fabricat din piele naturală sau materiale ecologice. O pereche de cizme elegante sau cizmele pentru primăvară-vară, vor fi ideale pentru a conferi un aer aparte unei ţinute extravagante. Epantofi.ro oferă doritorilor posibilitatea de a-şi achiziţiona perechea de încălţăminte dorită, accesând colecţiile brandrurilor celebre, printre care Hugo, Liu Jo sau Emporio Armani.

Genţi de mână Badura-Accesorii cu de stil, potrivite pantofilor şi întregii ţinute

Genţi de mână Badura reprezintă categoria oferită de renumitul brand, care va conferi stil şi eleganţă outfit-ului dumneavoastră. Indiferent de activitate sau de ocazie, doamnele vor dori să îşi personalizeze stilul, prin realizarea unei potriviri perfecte între perechea de sandale Badura şi poşetă, între cizme şi geanta de mână, sau între pantofi şi poşetă. O pereche de pantofi de calitate, cu un design special, va fi asortată cu accesorii pe măsură, astfel că aspectul general va fi plin de stil, frumuseţe şi eleganţă.

Pantofi Badura-Întrebări frecvente

Badura-Când se comercializează?

Varietatea de modele puse la dispoziţie de renumitul brand Badura poate fi accesată oricând pe site-urile de specialitate, fiecare având posibilitatea de a-şi achiziţiona produsul dorit.

Rylko sau Badura-Care brand este mai popular?

Branduri celebre, atât Badura, cât şi Rylko oferă încălţăminte şi accesorii de calitate, destinate tuturor gusturilor, posibilităţilor şi tendinţelor. Popularitatea brandurilor aste dictată de dorinţa cumpărătorilor de a-şi achiziţiona produse de calitate, aceştia fiind cei care decid prin alegerile făcute, faptul că ambele branduri sunt situate la un nivel superior şi se bucură de o mare popularitate.

Badura-Ce este acesată companie?

Badura este o companie renumită pentru calitatea superioară a materiei prime care stă la baza produsului finit. De asemenea, aspectul estetic este luat în calcul, tendinţele modei şi preferinţele cumpărătorilor, astfel că produsele Badura întrunesc standarde înalte de calitate, încă din anul 1979 când a luat fiinţă într-un mic atelier meşteşugăresc. Datorită calităţii, renumele brandului a crescut, ajungând astăzi printre preferate.