30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Etichetă produs
Marca 1
Culoare
Sport
Produse rămase: 365
Afișează identificatorul versiunii

Încălțăminte sport Asics –învață despre istoria și țelurile acestui brand

O pereche de pantofi sport Asica aduce vibe în garderoba.Asics este un brand japonez de încălțăminte sport fondat în 1949 sub numele de Onitsuka de către Kihachiro Onitsuka. De-a lungul anilor, brandul și-a extins gama de produse, oferind încălțăminte pentru diverse sporturi, cum ar fi atletism, volei, tenis și altele. Numele Asics provine de la sintagma latină "Anima Sana In Corpore Sano", care se traduce prin "o minte sănătoasă într-un corp sănătos". În prezent, Asics își propune să creeze încălțăminte sport care să fie la fel de confortabilă și durabilă pe cât de funcțională și estetică. 

De ce încălțămintea sport Asics îndeplinește chiar și cerințele celor mai pretențioși clienți?

Încălțămintea sport Asics îndeplinește cerințele celor mai pretentioși clienți datorită tehnologiilor avansate și cercetării extinse pe care le utilizează în producția sa. Brandul investește continuu în cercetarea și dezvoltarea noilor tehnologii pentru a oferi încălțăminte sport de cea mai bună calitate și performanță, cum ar fi încălțăminte cu gel Asics pentru bărbați. Asics utilizează tehnologii avansate pentru a oferi amortizare și suport excelent în timpul activităților sportive, iar acest lucru se vede la exterior, dar în special la inserțiile încălțămintei sport Asics. 

Încălțăminte sport Asics – design clasic într-o varietate de culori dintre care poți alege

Încălțămintea sport Asics are un design clasic, minimalist și funcțional, care se concentrează pe performanță și confort. Brandul oferă o varietate de culori pentru majoritatea modelelor sale. Pentru modelele de tenis, baschet și incălțăminte sport pentru volei Asics pentru bărbați există o varietate de culori pentru a se potrivi cu echipamentul și stilul sportiv al utilizatorilor. 

  • Pentru alergare, Asics oferă o gamă largă de modele de încălțăminte sport, inclusiv încălțăminte de alergare pentru supinați, pronatori și pentru picioarele plate. 
  • Pentru tenis, Asics oferă modele de încălțăminte sport concepute special pentru a oferi suport și stabilitate în timpul mișcărilor laterale și rapide specifice tenisului
  • Pentru baschet și volei, Asics oferă modele de încălțăminte sport cu o talpă special concepută pentru a oferi o aderență mai bună pe terenul de joc și pentru a preveni alunecarea. 
  • Pentru antrenamentul de forță și exercițiile de fitness, Asics oferă modele de încălțăminte sport care oferă un suport stabil pentru picior și o amortizare suficientă pentru a proteja picioarele în timpul antrenamentelor intense.

Încălțăminte sport albă Asics – baza pentru uniforma ta de antrenament

Încălțămintea sport albă Asics poate fi o alegere excelentă pentru a completa uniforma de antrenament, deoarece aceasta poate fi purtată cu ușurință cu o varietate de echipamente sportive și poate completa un aspect aerisit și proaspăt. În plus, încălțămintea sport albă poate fi ușor de asortat cu alte culori și poate oferi un aspect curat și profesionist. Încălțămintea sport albă Asics poate oferi un echilibru excelent între funcționalitate și stil.

Încălțăminte sport Asics pentru femei, bărbați și copii – poți cumpăra cele mai calitative modele pentru toată familia din magazinul Epantofi

Brandul oferă o gamă largă de modele de încălțăminte sport Asics pentru femei, bărbați și copii, astfel încât toată familia să poată beneficia de confort, performanță și durabilitate în timpul activităților sportive. Pentru femei, Asics oferă modele de încălțăminte sport concepute special pentru anatomia piciorului feminin. Găsești modele de încălțăminte sport Asics pentru bărbați cu un design puternic și robust. Pentru copii, Asics oferă modele de încălțăminte sport care sunt proiectate special pentru a oferi confort și suport pentru picioarele în creștere ale copiilor în timpul activităților sportive. 

Încălțăminte sport Asics – întrebări frecvente

Pentru ce activități se potrivește încălțămintea sport Asics?

Încălțămintea sport Asics este concepută pentru a fi utilizată într-o varietate de activități sportive. Poți găsi încălțăminte sport Asics pentru volei, tenis, alergare, fitness, etc.

Cum să alegi mărimea la încălțămintea Asics?

Pentru a alege mărimea corectă la încălțămintea sport Asics începe prin a măsura lungimea piciorului. Acest lucru poate fi făcut prin așezarea piciorului pe o foaie de hârtie și trasarea conturului cu un creion. Măsoară apoi distanța de la vârful degetului mare la călcâi cu o riglă sau o bandă de măsurare. Fiecare brand are propriul său ghid de mărimi, astfel că este important să consulți ghidul de mărimi Asics pentru a determina mărimea potrivită pentru tine.