Cum se alege mărimea încălțămintei?

Lungimea tălpicului din interiorul pantofului poate fi diferită la anumiți producători, astfel tabelul cu mărimile prezentat este doar unul orientativ.

 

„Arată-mi ce pantofi porți, ca să-ți spun dacă sunt aleși corespunzător!”

Ține-ți minte povestea frumoasă a Cenușăresei? Cu siguranță, întrucât toți au cunoscut peripețiile acesteia… Dar să trecem la subiect, mai exact la scena cea mai importantă, cea în care Cenușăreasa este obligată să părăsească balul înainte de miezul nopții și în grabă își pierde pantoful. De ce? Doar pentru ca povestea frumoasei fete să se încheie cu happy end? Sau poate cauza a fost alta: își pierde pantoful deoarece a fost ales într-un mod incorect?
Te gândești la pantofi noi? Cumpără de la noi! Nu vei regereta!
Pentru a nu deveni „victima” unei perechi de pantofi alese greșit, iar achiziția acesteia să se încheie cu succes, am decis să vă prezentăm 3 reguli elementare, care după părerea noastră, pot fi utile oricui, indiferent de vârstă, sex, preferințe sau așteptări, în alegerea încălțămintei.


Regula nr 1: alege aceeași mărime, care ai comandat-o deja, de la același producător, este sigură și verificată

Regula nr 2: măsoară lungimea tălpicului*

Regula nr 3: măsoară exact lungimea piciorului*


  • pe podea pune o foaie de hârtie și pune piciorul desculț pe aceasta (este foarte bună situația în care călcâiul se va spijini de perete și va forma cu podeaua un unghi drept)
  • desenează conturul/forma
  • fă același lucru și cu celălalt picior
  • măsoară lungimea în centimetri a ambelor picioare (măsoară lungimea în linie drepată, începând de la mijlocul capătului călcâiului până la cel mai lung deget); fig nr 1
  • întotdeauna ia în considerare dimensiunea mai mare a piciorului
  • la dimensiunea obținută adaugă 0,5-1 cm

*Rezultatul obținut privind lungimea tălpicului (regula nr 2) sau lungimea piciorului (regula nr 3) se adaptează la lungimea mărimii specificate în tabelul nostru – aceasta prezintă modelul exact.

Ține minte!

  • nu măsura lungimea dimineață, atunci piciorul este odihnit, iar dimensiunea nu va fi precisă; măsoară ziua (la amiază sau seara)
  • decide singur ce pantofi vei cumpăra, întrucât vor fi pantofii tăi; în caz de probleme tot timpul poți beneficia de sfatul consultantului de vânzări – expert în acest domeniu
  • în cazul în care încălțămintea cumpărată a fost aleasă incorect, întotdeauna o poți schimba sau returna

Avem încredere că aceste 3 „reguli de aur” vă vor permite să alegeți perechea de pantofi care nu vă va decora doar piciorul, ci vă va asigura confortul și comoditatea în fiecare zi, datorită alegerii corecte. Prin urmare: „Arată altora pantofii tăi, cumpărați la noi și vor recunoaște, că acum, sunt aleși corespunzător!”