30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Etichetă produs
Marca 1
Culoare
Confecționat din
Mărimea poșetei
Tipul genții
Produse rămase: 254
Afișează identificatorul versiunii

Genți Michael Kors - cunoașteți faimosul brand 

Când porți genți de mână MICHAEL Michael Kors, îți poți da seama că pentru Michael Kors moda reprezintă vocație și pasiune. De la sfaturile pe care i le-a oferit mamei sale la 5 ani cu privire la rochia de mireasă până la creațiile imaginate pentru magazinul din New York unde a lucrat în anii 80, designerul american nu a avut niciodată nici cea mai mică îndoială cu privire la capacitatea sa de a îmbrăca vedete din întreaga lume și și-a oferit mijloacele pentru a realiza acest vis! Stilul său, care îmbină îmbrăcămintea sport, inspirațiile sexy și minimaliste, a cucerit rapid și a devenit unul dintre designerii preferați ai anilor 90. Câțiva ani mai târziu, produsele se diversifica, colectiile evolueaza cu haine casual, precum și accesorii: genți de mână Michael Kors, ceasuri, eșarfe, pantofi etc. comercializate în magazine.

Geanta de mână Michael Kors - punctul din care îți creezi stilul

De foarte multă vreme, geanta de mână Michael Kors este un accesoriu esențial și practic. Geanta de mână a devenit într-adevăr un lucru esențial pentru femei pentru a le permite să-și ducă lucrurile. O geantă face o ținută să fie perfectă, adaugă o notă de glamour, clasă și uneori un stil rock. Vine în multe stiluri, în fiecare model și culoare imaginabilă. Pe lângă o geantă neagră Michael Kors, te poți răsfăța și cu mai multă excentricitate și vei găsi astfel un model original care să reflecte strălucirea personalității tale.

Geanta de mână Michael Kors mare - pentru că mulți doresc să poarte mai multe în fiecare zi

Geanta de damă Michael Kors dezvăluie toate atuurile sale fermecătoare pentru a te ajuta să îți alegi look-ul în funcție de anotimpuri și de starea ta de spirit. Atât original, cât și sobru, acest accesoriu de lux are avantajul de a se adapta tuturor stilurilor de modă. Fie că îți dorești un look mai cool sau o alură incredibil de plină de farmec, fie că alegi genți negre Michael Kors sau genți de alte culori este tot ce ai nevoie pentru a-i impresiona pe cei din jur și mai ales pentru a te simți mai bine cu tine!

Poșetă mică Michael Kors - un accesoriu la modă

O geantă mică Michael Kors este o adevărată bijuterie de lux care îți va transforma look-ul, indiferent de stilul tău sau aspectul dorit. Gențile semnate Michael Kors au devenit o adevărată referință în materie de modă și design. Mai mult decât un simplu accesoriu de modă, această bijuterie extraordinară îți permite să realizezi o mulțime de combinații originale, indiferent de tendințele actuale. Într-adevăr, aceste genți high-end sunt aproape toate atemporale!

Geanta de mână Michael Kors - găsește modelele la care visezi doar la Epantofi

Vrei să investești într-o geantă drăguță pe care să o poți folosi mai multe sezoane? Atunci ai nevoie de un model care combină originalitatea atemporală și calitatea de vârf! Nimic ca o geantă de damă Michael Kors pentru a-ți oferi un look super la modă! Aceste genți nu se demodează niciodată și pot stoca o mulțime de lucruri! Poți alege din diversele modele de genți de mână Michael Kors:

  • Jet Set Charm;
  • Greenwich;
  • Chantal;
  • Marylin;
  • Slater.

Cu atâtea modele expresive prezente în oferta Epantofi, nu e de mirare că apariţia unei genţi de mâna Michel Kors e tot mai tentantă. În plus aici vei găsi doar produse originale, preţuri excelente şi vei beneficia de livrare rapidă. Experienţa va fi una completă. 

Genți de mână Michael Kors - întrebări frecvente

Cum se verifică numărul de serie al unei genți Michael Kors?

Din 2015, Michael Kors a găsit o cale de neoprit pentru a nu mai avea loc achiziții frauduloase. Pe toate gențile de damă Michael Kors produse începând cu acest an, există un identificator unic format din 10 caractere care se află în interiorul cusăturilor genții Michael Kors. Astfel, dacă vizitezi site-ul oficial Michael Kors poți verifica autenticitatea acestei serii.

Sunt gențile Michael Kors realizate din piele?

Da. Compania Michael Kors nu economisește niciodată materialele la fabricarea produselor sale. Prin urmare, se folosește piele groasă de cea mai înaltă calitate. Acest lucru îți permite să faci geanta cât mai simetrică posibil.