30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Confecționat din
Stil
Produse rămase: 600
Afișează identificatorul versiunii

Valize mari, medii sau mici – oferta largă de la branduri premium pe epantofi.ro

Valizele sunt niște obiecte necesare oricărei persoane. Chiar dacă călătorești mai mult sau mai puțin, la un moment dat vei avea nevoie de o valiză. Poți să alegi dintre diferitele dimensiuni de valize, în funcție de câte zile vei fi plecat sau ce lucruri ai nevoie să transporți. Valizele mici sunt potrivite și pentru a fi luate în cabina avionului, pe când valizele mijlocii și valizele mari se potrivesc doar pentru transportul la cală. Găsești o gamă largă de modele pe epantofi.ro de unde poți alege ceea ce ți se potrivește, în funcție de culoarea preferată și de necesități. Valizele pentru cabină au dimensiuni standard și de obicei acestea sunt stabilite în funcție de compania aeriană cu care zbori.

Set de valize – găsește produsele potrivite pentru fiecare călătorie

Pentru ca nu știi niciodată care va fi dimensiunea unei valize de care ai nevoie, noi propunem setul de valize, compus din valize de trei dimensiuni diferite, astfel că vei avea mereu la îndemână valiza potrivită pentru deplasarea ta. Acestea se găsesc în gamă variată de culori și materiale. De obicei sunt fabricate din materiale impermeabile pentru a-ți păstra lucrurile în siguranță. Alege dintre modelele de valize de plastic, care oferă garanția că îți vei transporta în siguranță chiar și lucrurile fragile, datorită faptului că acestea au o formă bine definită și carcasa este destul de puternică. Sau poți alege valizele textile, care se deformează ușor și nu îți protejează la fel de bine lucrurile din interior, însă sunt mult mai ușoare, acest aspect fiind extrem de important atunci când călătorești cu avionul și ai o greutate fixă a bagajelor acceptată. Acestea pot fi și cu schelet metalic pentru un plus de rezistență.

Valize cu roți – o metodă ușoară de a-ți căra bagajul

Pentru a transporta ușor valizele acestea sunt dotate cu roți. O invenție extrem de inteligentă ținând cont că de obicei ai multe lucruri de cărat și acestea sunt grele. Este foarte important ca aceste roți să fie din silicon sau cauciuc pentru că sunt mai silențioase decât cele din plastic și mai puțin casante. Este foarte ușor să îți transporți astfel valiza, acolo unde suprafața pe care te deplasezi îți permite. Valizele cu roți sunt foarte utile în aeroport sau gară, unde este necesar să cari bagajul pe distanțe destul de mari. Valiza pentru avion trebuie să aibă o închidere sigură, să protejeze obiectele transportate, deoarece manipularea la îmbarcare și debarcare se face fără a se ține cont foarte mult dacă sunt sau nu obiecte fragile in interiorul valizei de călătorie.

Valize – întrebări frecvente

Valize – ce material este cel mai bun?

Poți alege valize din material textil, ceea ce înseamnă piele ecologică, prelată sau poliester, sau poți alege o valiză din plastic. Avantaje și dezavantaje sunt de ambele părți. Daca la cele din materiale textile avem avantajul că sunt ușoare, dar dezavantajul că sunt destul de costisitoare dacă vrei ceva cu adevărat de calitate, impermeabil și care să îți protejeze lucrurile în mod eficient. Valizele de plastic sunt mai grele și se zgârie ușor, dar poți transporta în siguranță și obiecte fragile deoarece sunt mai bine protejate în interiorul acestora.

Cum să îți cureți valizele?

Valizele pentru călătorie se murdăresc destul de ușor în timpul transportării și manipulării. Cele din materiale textile se curăță ușor spălându-le manual, problema e doar la partea cu uscatul, care se face mai dificil. Valizele din plastic merg și pe varianta simplă în care doar le ștergi cu o cârpă umedă și detergent. Aceste sunt mai ușor de curățat, însă pe acestea se văd chiar și cele mai mici zgârieturi.