30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Confecționat din
Stil
Produse rămase: 26
Afișează identificatorul versiunii

Ce să iei în considerare atunci când alegi o umbrelă de ploaie?

O umbrelă de ploaie este acel tip de accesoriu ce ar trebui să se regăsească în mod constant în rucsacul, geanta sau mașina fiecăruia dintre noi. Atunci când alegi o umbrelă de ploaie, ține cont modelul acesteia. Branduri internaționale, printre care Moschino, Karl Lagerfeld, Esprit, Playshoes, Pierre Cardin au creat diverse modele de umbrele, astfel încât să satisfacă cele mai aprigi cerințe. Pentru o mai bună acoperire și protecție împotriva ploii și a vântului, alege un model cu un diametru mare și o lungime mai mare a părții metalice. De asemenea, acordă atenție sistemului de închidere al umbrelei. Dacă o vei purta zilnic, în poșetă, alege o umbrelă pliabilă. Dacă o vei ține în mașină sau o vei folosi pe post de accesoriu în ținute, alege un model tip stick. O umbrelă cu mâner ergonomic va fi mult mai eficientă în zilele cu ploaie și vânt puternic. Un model clasic, negru sau în culori închise, simple, sunt perfecte pentru a te însoți în ținutele formale. Pentru un plus de culoare și expresivitate, alege o umbrelă de ploaie colorată, în carouri, dungi sau cu imprimeuri.

Care sunt tipurile de umbrele existente în magazin?

Epantofi.ro pune la dispoziție modele versatile de umbrele. Vei regăsi umbrele cu 6, 8 sau chiar 16 spițe, pliabile sau stick cu mâner drept sau ondulat, cu sistem de închidere și deschidere manual, semiautomat sau automat, colorate, simple, pastelate, transparente, cu detalii și imprimeuri, din poliester sau plastic, cu diametru între 70 și 106 cm, ideale pentru zile ploioase sau însoțite de vânt. Fie că vrei să alegi o umbrelă pentru femei colorată, sub formă de stick, cu opt spițe, mâner ondulat și sistem automat de închidere și deschidere sau un model cu mecanism manual, șase spițe, pliabil, o umbrelă pentru copii oferită de renumitul brand pentru copii Playshoes, model stick, colorată, cu imprimeuri sub formă de flăcări, animăluțe sau camioane, cu un baldachin clasic sau mai lung, pentru o mai bună protecție sau o umbrelă bărbătească simplă, neagră, albastră, imprimată cu logo-ul brandului, sub formă de stick, cu 16 spițe, mecanism semiautomat sau pliabilă și compactă, cu închizătoare manuală, cu siguranță te vei bucura de o zi ploioasă într-un fel aparte, datorită unei umbrele de calitate și unui model stilat.

Din ce material sunt fabricate cele mai bune umbrele?

Cel mai adesea, o umbrelă de ploaie este confecționată din materiale de calitate, care să facă față cu brio vremii nefavorabile, în special în perioada de ploaie cu vânt. O umbrelă pliabilă, cu structură din carbon și oțel este una extrem de durabilă și rezistentă în timp. Un material din poliester și fibră de sticlă sau un material plastic de înaltă calitate ce formează baldachinul umbrelei, reprezintă alegerea ideală pentru o umbrelă durabilă și rezistentă.

Umbrele - Întrebări frecvente

Ce umbrelă pentru ploaie să alegi?

Pentru mai multă lejeritate, alege o umbrelă de ploaie compactă, pliabilă, pe care să o poți transporta în geantă atunci când nu plouă. O umbrelă stick cu mâner de lemn, ondulat este mai potrivită ținutelor elegante, fiind preferate datorită aspectului rafinat.

Unde poți să arunci o umbrelă?

O umbrelă pe care nu o mai folosești, o poți recicla. De asemenea o poți refolosi ca și decorațiuni în grădină sau pe balconul locuinței.