30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Etichetă produs
Marca 1
Culoare
Confecționat din
Mărimea poșetei
Tipul genții
Produse rămase: 352
Afișează identificatorul versiunii

Valentino - un sinonim al luxului direct din Italia

Colecțiile de genți de mână Valentino sunt cunoscute pentru designul lor elegant, rafinat și calitatea premium. Această marcă italiană de lux a câștigat popularitate datorită creativității și atenției la detalii acordată în procesul de realizare. Gențile de mână Valentino sunt create cu un design sofisticat și iconic. 

Marcă înregistrată a brandului este "Rockstud", care se referă la elementele metalice distinctive în formă de piramidă aplicate pe genți. Aceste detalii distincte adaugă o notă de rafinament și stil tuturor pieselor. Brandul Valentino utilizează doar materiale premium pentru confecționarea genților lor de mână, de aceea toate produsle pot fi considerate adevărate achiziții. Acestea pot include piele de înaltă calitate, în diverse texturi și finisaje, cum ar fi pielea netedă, pielea de piton sau pielea de catifea. Finish-ul atent realizat al materialelor contribuie la durabilitatea și aspectul luxos al genților.

Geantă Valentino - câteva motive pentru care merită să o ai în garderoba ta

Există mai multe motive pentru care o geantă Valentino merită să fie adăugată în garderoba ta:

  • oferă stil și eleganță ținutelor - gențile Valentino sunt cunoscute pentru designul lor elegant și sofisticat. Acestea sunt create cu atenție la detalii și materiale de înaltă calitate, ceea ce conferă genților un aspect luxos și rafinat;
  • au calitate și sunt  durabile -  Valentino este un brand recunoscut pentru calitatea sa superioară;
  • versatilitate crescută -  o geantă Valentino poate fi purtată într-o varietate de contexte și ocazii. Aceasta poate fi accesorizată cu ținute casual sau poate fi elementul de eleganță într-o ținută formală; 
  • asigură valoare și prestigiu -  gențile Valentino sunt considerate piese de lux și de prestigiu.

O completare încântătoare la ținutele tale - gențile Valentino

Gențile Valentino adaugă o completare încântătoare la ținutele tale, indiferent de ocazie sau stilul pe care îl adopți. O geantă de mână Valentino este în sine o declarație de stil. Designul lor distinctiv, detaliile unice și elementele decorative, precum crampoane sau accente metalice, le fac să iasă în evidență și să atragă atenția într-un mod elegant și sofisticat. O geantă Valentino adaugă o notă de originalitate și personalitate ținutelor tale. Fie că preferi un look casual și relaxat sau unul mai formal și sofisticat, gențile Valentino se potrivesc în diferite contexte și stiluri vestimentare. 

Poți alege dintre modele precum genți crossbody, totes, clutches sau poșete de umăr, în funcție de preferințele și nevoile tale. Indiferent de opțiunea aleasă, gențile Valentino sunt concepute pentru a-ți completa ținuta și a adăuga o notă de rafinament.

Geantă mică Valentino - un accent colorat într-o ținută pentru o ieșire de seară

O geantă mică Valentino poate fi un accent colorat perfect pentru o ieșire de seară și poate transforma instantaneu o ținută simplă într-una sofisticată și elegantă. O geantă mică Valentino într-o culoare vibrantă poate fi un contrast frumos și atrăgător atunci când este purtată alături de o rochie neagră clasică. Optează pentru o geantă mică roșie, roz sau albastră pentru a adăuga o notă de culoare și a atrage atenția asupra acesteia.

Evidențiază-ți stilul cu Epantofi - la noi vei găsi geanta de mână pentru femei Valentino de vis

Pe Epantofi vei găsi o geantă de mână Valentino special gândită pentru tine. Poți alege din următoarele modele și nu numai:

  • o variantă de geantă Valentino neagră;
  • un model de geantă bej Valentino;
  • geantă Valentino albă;
  • eficientă în numeroase situații geanta mare Valentino.

Genți Valentino - întrebări frecvente

Cum să-ți dai seama dacă o geantă Valentino este autentică?

Te poți uita la logo-ul brandului Valentino, precum și la cusăturile acestor genți. Astfel, vei putea să realizezi dacă ai o geantă de mână originală Valentino.

Cum să cureți o geantă albă Valentino?

Curățarea unei genți albe Valentino poate fi o sarcină sensibilă, deoarece trebuie să te asiguri că îndepărtezi petele și murdăria fără să deteriorezi materialul delicat. Este recomandat să utilizezi o cârpă pentru curățarea acestor genți și totodată, produse special destinate pentru această activitate de curățare.